sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 06.04.2024

6 Nisan Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

PSG – Clermont: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.87 (Bets10); Luis Enrique ve öğrencileri, milli ara dönüşünde kazanma alışkanlığını sürdürüyor. Fransa Ligue 1’de tam 22 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan, milli ara dönüşünde ise zorlu Veldorme deplasmanında Marsilya’yı 2-0 mağlup eden PSG, bitime 7 hafta kala en yakın rakibinin 12 puan üzerinde liderliğine devam ediyor. Marsilya maçında oyundan çıkarken teknik adama gösterdiği tepkiyle dikkat çeken Mbappe, hafta içi Fransa Kupası Yarı Final maçına damga vurdu. Rennes karşısında 1-0’lık galibiyetin golünü atan Fransız golcü, maç boyunca rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Bu sezon 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdüren PSG, bu hafta sahasında Ligue 1’in en zayıf halkası Clermont’u sahasında konuk edecek. Clermont maçının ardından Şampiyonlar Ligi sahnesinde çeyrek final mücadelesi verecek olan ev sahibi, dev maç öncesinde ligin en zayıf halkasına puan kaptırmak istemiyor. Fransa Ligue 1’de 27. hafta sona ererken, Pascal Gastien yönetimindeki Clermont en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Milli ara dönüşü sahasında Toulouse’u konuk eden Clermont, 3-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı ve en zayıf halka olmaya devam etti. Milli ara öncesinde Le Havre’ye karşı alınan 2-1’lik galibiyetle kötü gidişata son vermeyi başaran ve Ligue 1’de 7 hafta sonra galip gelen konuk ekip, galibiyetlerine devam etmeyi başaramadı. 27 haftalık fikstürden sadece 4 galibiyet çıkarabilen Clermont, rakip fileleri sadece 19 kez havalandırarak ligin en kötü hücum performansını sergilerken, kalesinde ise 46 gole engel olamadı ve ligin en kötü 2. savunma performansını sergiledi. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 7’ye kadar yükselirken, konuk ekibin bu hafta lider karşısında galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’in lideri PSG evinde 27 haftanın en zayıf halkası Clermont’u konuk edecek. Lider şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip. Clermont içinse tehlike çanları çalıyor. Kazanmak isteyen iki takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Lens – Le Havre: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.58 (Bets10); Lens savunması son haftalara alarm verirken, ev sahibi Fransa Ligue 1’de son 2 haftalık fikstürü puansız geride bıraktı. Milli ara öncesi iç sahada alınan 3-1’lik Nice mağlubiyetiyle araya moralsiz giren Franck Haise ve öğrencileri, milli ara dönüşünde ise konuk olduğu Lille deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Elye Wahi son 6 haftada 5. golünü atmayı başarsa da, mağlubiyete engel olamadı. Savunma arkasına atılan her topta kalesinde gol tehlikesi yaşayan ev sahibi, bu hafta iç sahada Le Havre’ye karşı galibiyet arayacak. Yakın rakiplere kaptırılan puanları telafi etmek isteyen Lens, bitime 7 hafta kala 42 puanla 6. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi potasına yetişmek ve eski etkisine geri dönmek isteyen ev sahibi, sezonun ilk yarısı deplasmanda Le Havre ile golsüz berabere kaldı. Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 haftaya girilirken, son 7 haftanın 6’sında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Le Havre’nin, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, Luka Elsner önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapmasına karşın, sezonun ikinci yarısıyla birlikte zor anlar yaşamaya başladı. Milli araya ligin en zayıf halkası Clermont’a karşı deplasmanda 2-1 mağlup olarak giden Le Havre, milli ara dönüşünde ise geçtiğimiz hafta Montpellier’e karşı mağlup oldu. Mücadele 2-0’lık mağlubiyetle sona ererken, son 7 haftada kalesinde 11 gole engel olmayı başaramayan ekip, rakip fileleri ise sadece 3 kez havalandırabildi. Bu hafta Lens deplasmanında galibiyet arayacak olan Le Havre, son hafta performanslarıyla güven vermekten çok uzakta. Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmayan Lens, 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Bitime 7 hafta kala galibiyete ve toparlanmaya ihtiyacı olan Lens, küme düşme tehlikesini yakından hisseden Le Havre karşısında galip gelecektir.

Freiburg – Leipzig: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.69 (Bets10); Milli ara öncesinde Freiburg sahasında namağlup lider Bayer Leverkusen’i konuk ederken, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. 26 hafta sonunda 11. yenilgisini alan Christian Streich ve öğrencileri, lider karşısında sahadan puansız ayrılmasına karşın, bulduğu 2 gol ve gösterdiği dirençli futbolla yükselişin sinyallerini verdi. Milli ara dönüşünde Mönchengladbach deplasmanına konu kolan Freiburg, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Net bir galibiyetle güven tazeleyen ve üst sıra yarışındaki iddiasını son 7 haftaya taşımayı başaran ev sahibi, bu hafta ise sahasında Leipzig’i konuk edecek. 36 puanla 8. sırada yer alan Freiburg, Avrupa potasında yer alabilmek için mücadelesini sürdürüyor. Avrupa vedasının ardından tamamen rotasını lige çeviren ev sahibi, deplasmanda mağlup olduğu Leipzig’den 3 puan almak istiyor. Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’da 3’te 3 yapmayı başaran Leipzig, milli ara dönüşünde Mainz 05 engeline takıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra sezonun geri kalanında Almanya Bundesliga’da mücadele etmek zorunda kalan Marco Rose ve öğrencileri, üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Bochum, Darmstadt 98 ve Köln karşısında kazanan konuk ekip, 3 maçta rakip fileleri tam 11 kez havalandırdı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Mainz 05 karşısında ise 90 dakika golsüz beraberlikle geçildi. Maç boyunca rakibini kendi yarı sahasına hapsetmeyi başaran ve çok net fırsatları gole çeviremeyen Leipzig, rakibine karşı ezici bir oyun sergilemesine rağmen, sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Bitime 7 hafta kala 50 puanla ligin 5. sırasında kendisine yer bulan Leipzig, Şampiyonlar Ligi potasına yükselmek için mücadele ediyor. Bu hafta sezonun ilk yarısında 3-1 mağlup etmeyi başardıkları Freiburg’a deplasmanda konuk olacaklar. Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam eden Leipzig, son 4 haftada namağlup bir performans sergiledi. Son 7 haftada Şampiyonlar Ligi potasına yetişmek isteyen Leipzig, bu hafta zorlu Freiburg deplasmanından 3 puanla çıkarak, Bundesliga’da etkisini sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.34

Bets10 Bahis Oranı: 4.99