İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Liverpool İddaa Tahmini 07.04.2024

İngiltere Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Liverpool deplasmanda, Manchester United karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 17.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester United ile Liverpool zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 4.65, beraberlik tercihinin 4.60, Liverpool galibiyetinin ise 1.68 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United’ın İşi Zor 

Manchester United Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Stamford Bridge’de konuk olduğu Chelsea’den puan alamadı. 2-0 mağlup durumdayken 3-2 öne de geçtiler ama skor üstünlüğünü koruymaadılar. Stamford Bridge’de rakibine 4-3 mağlup olan Erik ten Hag’ın ekibinde moraller bozuk İlk 4 şansını da iyice zora sokan Manchester United’ın 4. Sıradaki Aston Villa’nın 11 puan gerisine düştüğünü belirtelim. Bu hafta sonu Old Trafford’da lider Liverpool’u konuk edecek Manchester United’ı yine zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Victor Lindelöf sakat olan isimler. 

Liverpool 3 Puan Peşinde 

Liverpool Premier Lig’de geçtiğimiz hata içi Anfield’da Sheffield United’ı konuk etti ve mücadeleden 3 puan çıkartmayı başardı. Son sıradaki rakibini 3-1 mağlup eden Liverpool’da moraller yerinde. Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Jurgen Klopp’un öğrencileri en yakın takipçisi Arsenal’ın 2 puan önünde. Bu hafta Manchester City ve Arsenal’ın rakiplerininin Liverpool’un rakibine göre daha kolay olduğunu belirtmek gerek. Bu sebeple Liverpool’un hata yapmaması gereken bir hafta diyebiliriz. Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacak Liverpool maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Alisson Becker, Trent Alexander Arnold, Joel Matiz ve Diogo Jota’nın sakatlıkları sürüyor. 

Manchester United – Liverpool Maç Bilgileri

Manchester United – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Victor Lindelöf sakat olan isimler. Liverpool’da Alisson Becker, Trent Alexander Arnold, Joel Matiz ve Diogo Jota’nın sakatlıkları sürüyor. 

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphael Varane, Victor Lindelöf, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Carlos Casemiro, Markus Rashford, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Caoimhin Kelleher, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Conor Bradley, Alexis Mac Allister, Watura Endo, Mohamed Salah, Luis Diaz, Cody Gakpo, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Manchester United Premier Lig’de geçen hafta Chelsea deplasmanından puansız döndü. Uzatma dakikalarında yedikleri gollerle 4-3 mağlup oldular. Son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Manchester United bu hafta lider Liverpool’u konuk edecek. Liverpool ise yoluna devam ediyor. Liderliğini devam ettiren Klopp’un ekibi hafta içi Sheffield United’ı 3-1 ile geçti. Bu hafta konuk olacakları Manchester United deplasmanında da kazanarak 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…