İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Chelsea İddaa Tahmini 07.04.2024

İngiltere Premier Lig’de üst sıra takibini sürdürmek isteyen Chelsea deplasmanda, Sheffield United’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Sheffield UnitedChelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Sheffield United kazanır 7.10, beraberlik 5.35, Chelsea kazanır ise 1.42 olarak açıklanmış.

Sheffield United 6 Maçtır Kazanamıyor 

Sheffield United’ın Premier Lg’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi lider Liverpool’a konuk olan Chris Wilder’ın öğrencileri karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Peter Grbic’in büyük hatasıyla geriye düştükleri maçta güçlü rakibine karşı direnç gösteremediler ve 3-1 kaybettiler. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Sheffield United’da kötü gidişat devam ediyor. Premier Lig’in son sırasında yer alan Sheffield United bu hafta sonu Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Sheffield United’da Chris Basham, Max Lowe, John Egan, Tom Davies ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Chelsea’den 3 Puan 

Chelsea Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi Stamford Bridge’de Manchester United’ı konuk eden Maviler karşılaşmadan 4-3’lük galibiyet ile ayrıldı. Cole Palmer’ın hattrick yaptığı maçtan harika bir galibiyet ile ayrılan Pochettino’nun ekibi moralli. Bu galibiyet ile birlikte Avrupa umutlarını da devam ettirmeyi başardılar. Premier Lig’de son 6 maçından da mağlubiyet yaşamadan ayrılan Chelsea bu hafta sonu Bramall Lane’de Sheffield United’ın konuğu olacak. Maçın net favorisi olarak gösterilen Chelsea’de Christopher Nkunku ve Reece James sakat olan isimler. 

Sheffield United – Chelsea Maç Bilgileri

Sheffield United – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Chris Basham, Max Lowe, John Egan, Tom Davies ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Christopher Nkunku ve Reece James sakat olan isimler. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Nicholas Jackson

İddaa Tahmini

Sheffield United’da puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta içi Anfield’da Liverpool’a 3-1 kaybeden Sheffield United’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Son sıradaki Sheffield United bu hafta Chelsea’yi konuk edecek. Chelsea ise geçen hafta Manchester United’ı 4-3 mağlup etmeyi başardı. Haftayı 3 puan ile geçen Pochettino’nun ekibinde moraller yerinde. Bu hafta son sıradaki Sheffield United’ı mağlup ederek Avrupa umutlarını devam ettirirler. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.42

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…