sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.04.2024

7 Nisan Pazar akşamı Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Wolfsburg – Mönchengladbach: MS 1, 1.64 (iddaa) – 1.91 (Bets10); Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Wolfsburg, teknik adam değişikliğinin ardından Almanya Bundesliga’da tam 11 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Nik Kovac önderliğinde tam 11 hafta boyunca maç kazanmayan ve sahadan 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, milli arada teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Ralph Hasenhüttl’ü getirdi. Küme düşme hattıyla puan farkı 6’ya kadar inerken, geçtiğimiz hafta Hasenhüttl’ü önderliğinde konuk oldukları Werder Bremen deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başardılar ve düşme hattıyla puan farkı yeniden 8’e yükseldi. 27 hafta sonunda 7. galibiyetine imza atan, kalesini ise tam 11 hafta sonra gole kapatmayı başaran Wolfsburg, bu hafta galibiyetlerine Mönchengladbach deplasmanında devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da son 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan Mönchengladbach, küme düşme hattına yakın takımlar arasında yer alıyor. Gerardo Seoane ve öğrencileri, Bochum’a karşı sezonun en iyi futbolunu sergiledi ve sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetin ardından milli araya kadar 3 maçtan galibiyet çıkarmayan ve Mainz 05, Köln ve Heidenheim karşısında sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kalan konuk ekip, milli ara dönüşünde ise Freiburg karşısına çıktı. İç sahada 3-0’lık yenilgiden kurtulmayı başaramayan Gladbach’ın, bitime 7 hafta kala küme düşme hattıyla arasında puan farkı 8’e kadar indi. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, bu hafta ligde en yakın rakibi Wolfsburg’a karşı deplasmanda mücadele edecek. Sezonun ilk yarısında rakibini iç sahada 4-0 mağlup etmeyi başaran ekip, DFB Kupası kapsamında ise 1-0’lık galibiyete imza attılar. Milli aradan galibiyetle dönen Wolfsburg, Hasenhüttl önderliğinde çıktığı ilk maçta kalesini gole kapatarak galip gelmeyi başardı. Taraftarı önünde galibiyetlerine devam etmek isteyen Wolfsburg, kazanmaya bu hafta en yakın rakibi karşısında devam edecektir.

Monza – Napoli: MS 2, 1.63 (iddaa) – 1.88 (Bets10); Monza son haftalarda kolay maç kaybetmiyor. Son 9 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Raffaele Palladino ve öğrencileri, milli ara öncesinde Genoa ve Cagliari karşısında üst üste galibiyetlere imza atarken, milli ara dönüşünde konuk olduğu Torino deplasmanından ise 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 9 haftada sadece Roma ve Torino’ya karşı kaybeden ev sahibi, 30 haftayı 11 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. 42 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Monza, ligde kalmayı büyük ölçüde garantilerken, üst sıralara yetişmekte ise zorlanıyor. Bu hafta sahasında Napoli’yi konuk edecek olan ev sahibi, sezonun ilk yarısı deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen, Napoli’den 1 puan almayı başarmıştı. Napoli, bu sezon Serie A’da istikrarsız bir performans sergiliyor. Konuk ekip 30 haftada üçüncü kez teknik direktör değişikliğine giderek Francesco Calzona’yı göreve getirdi. İlk maçında Cagliari’yle berabere kalan Napoli, ardından Sassuolo ve Juventus’u yenerek biraz moral buldu. Ancak son üç maçta istenmeyen sonuçlar aldı. orino ve Inter’le berabere kaldıktan sonra Atalanta’ya 3-0 yenildiler. Ligde 30 maç sonunda 12 galibiyet, 9 beraberlikle 45 puan toplayarak 8. sırada bulunuyorlar. Ancak hala Avrupa Ligi potasına girmek için umutları var. Bu hafta Monza deplasmanında izleyeceğimiz Napoli, Calzona yönetiminde kalesini henüz hiçbir maçta gole kapatamadı. Konuk ekip deplasman galibiyetiyle yeniden yükselişe geçmek istiyor. Monza rahat bir konumda yer alıyor. Düşme tehlikesinden uzak kalan ev sahibi, son 8 haftaya girilirken Serie A’da hedefsiz kaldı diyebiliriz. Napoli ise Avrupa potasına yetişmeye çalışıyor. Galibiyete ihtiyacı olan Napoli, zorlu Monza deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

Brest – Metz: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.52 (Bets10); Fransa Ligue 1’de tam 13 hafta boyunca namağlup bir performans grafiği sergilemeyi başaran Brest, 9 galibiyet, 4 beraberlikle liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. 2. sıraya yükselen ev sahibi, milli ara öncesinde Lens mağlubiyeti ve Lille beraberlikleriyle puan kayıplarına başlarken, milli ara dönüşünde Lorient’i mağlup ederek, kısa sürede toparlanmayı başardı. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren Brest, bu sezon Eric Serge Roy yönetiminde hem şampiyonluk mücadelesi hem de Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele ediyor. Bitime 7 hafta kala lider ile arasında 12 puan fark bulunan ev sahibi, bu sezon 27 haftadan 14 galibiyet çıkarmayı başardı. Üst sıraların iddialı takımı Brest, Lorient galibiyetinin ardından bu hafta Metz karşısında 3 puan arayacak. Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Monaco karşısında 5-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan Metz, küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam etti. Son 2 haftada Reims ve Monaco’ya karşı kaybeden Laszlo Bölöni ve öğrencileri, son 11 haftadan ise sadece 7 puan çıkarabildi. Bitime 8 hafta kala konuk ekibini düşme hattının üzeriyle arasında 4 puan fark bulunuyor. Kalesini 27 maçta 44 gole kapatamayan ve savunma performansıyla sınıfta kalan Metz, son maçta bir kez daha savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. 27 haftanın 21’inde puan kayıplarına engel olamayan, tam 16 kez sahadan mağlubiyetle ayrılan Metz, bu hafta liderin en yakın takipçisi Brest ile karşı karşıya gelecek. Konuk ekibin ligde kalma umutları günden güne azalıyor. Ligue 1’in ilk 27 haftasına damga vuran Brest, bitime 7 hafta kala 2. sıradaki yerini koruyor. Milli aradan galibiyetle dönen Eric Serge Roy ve öğrencileri, galibiyetlerine bu hafta Metz karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.55

Bets10 Bahis Oranı: 5.45