sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 07.04.2024

İddaa fikstüründe 7 Nisan Pazar akşamı yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon haline getirdik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Hoffenheim – Augsburg: KGVAR, 1.28 (iddaa) – 1.42 (Bets10); Hoffenheim son haftalarda düşüşte. Almanya Bundesliga’da son 7 haftaya girilirken ligde kalmayı garantileyen Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, Avrupa hedefinden ise son haftalardaki kötü gidişatıyla uzak kaldı. Milli ara öncesinde Frankfurt ve Stuttgart karşısında üst üste mağlubiyetler alan ve kalesinde 3’er gole engel olmayı başaramayan Hoffenheim, milli ara dönüşünde ise lider Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk oldu. Maximilian Beier’in golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başaran Hoffenheim, son 2 dakikaya kadar üstünlüğünü korumayı başarsa da, son 2 dakikada yenilen 2 gol mağlubiyeti getirdi. Uzun süredir savunmada önemli açıklar veren ve puan kayıplarına engel olmakta zorlanan Hoffenheim, 33 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor. Augsburg cephesinde Jess Thorup’un hamlesiyle birlikte önce küme düşme tehlikesi atlatıldı, ardından 5 maçlık yenilmezlik serisiyle gözler Avrupa biletine çevrildi. Bitime 7 hafta kala 9 galibiyet, 9beraberlik, 9 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başaran ve ligin 7. sırasında kendisine yer bulan Augsburg, son 5 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Freiburg, Darmstadt 98, Heidenheim ve Wolfsburg karşısında üst üste galibiyetler alarak milli araya giren konuk ekip, milli ara dönüşünde ise kümede kalma mücadelesi veren Köln ile 1-1 berabere kaldı. Son 5 haftada tam 13 gole imza atan Augsburg, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. Hem savunma hem de hücum hattında etkili olmayı başaran konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Hoffenheim’a deplasmanda konuk olacak. Üst sıraları bitime 7 hafta kala zorlamaya devam eden Hoffenheim ve Augsburg, milli ara dönüşünde puan kaybetti. Bu hafta 3 puanı hedefleyen iki yakın rakibinde, birbirlerine karşı kalesini gole kapatmakta zorlanacağını düşünüyoruz. Kazanmak isteyen tarafların mücadelesinde karşılıklı goller atılacaktır.

Cagliari – Atalanta: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.75 (Bets10); Geçtiğimiz hafta Hellas Verona’yı iç sahada konuk eden Cagliari, en yakın rakibi karşısında mağlubiyetten zor kurtuldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Claudio Ranieri ve öğrencileri, 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 2 isabetli şut göndermeyi başarırken, bitime 14 dakika kala skoru 1-1’e getirmeyi başardı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Monza mağlubiyetinin ardından puan kayıplarına devam eden Cagliari’nin, düşme potasıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. 2 hafta öncesine kadar 4 maçlık yenilmezlik serisiyle düşme potasının içerisinden çıkmayı başaran ev sahibi, bu sezon ilk kez 4 hafta boyunca maç kaybetmedi. Düşme hattıyla puan farkını açmayı başaramayan Cagliari, 2 haftada kaybedilen 5 puanın ardından, yeniden küme düşme tehlikesini hissediyor. İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son veren Atalanta, İtalya Kupası’nda ise mağlubiyetten kurtulamadı. Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde üst üste 4 maçta puan kayıpları yaşayan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, bu süreçte UEFA Avrupa Ligi’nde ise çeyrek final biletini cebine koydu ve ligde gösterdiği başarısızlığı telafi etti. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Napoli deplasmanında harika bir galibiyete imza atan konuk ekip, ezeli rakibine karşı deplasmanda 3-0’lık galibiyete imza attı. Derbi zaferinin ardından İtalya Kupası’nda hafta içi Fiorentina deplasmanına konuk olan Atalanta, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve rövanşı iç sahada kazanmak zorunda kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde bitime 8 hafta kala 50 puanla 6. sırada yer alan konuk ekip, sezonun geri kalanında Şampiyonlar Ligi potasına yetilmek için mücadele edecek. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Atalanta, Napoli deplasmanından 3 puanla çıkarak puan kayıplarına son verdi. Katıldığı tüm kulvarlarda yoluna devam eden Napoli, bu hafta kümede kalma mücadelesi veren Cagliari’yi mağlup etmeyi başaracaktır.

Monaco – Rennes: MS 1, 1.61 (iddaa) – 1.85 (Bets10); Geçtiğimiz hafta Metz deplasmanına konuk olan Monaco, kümede kalma mücadelesi veren rakibine karşı 5-2’lik net bir galibiyete imza attı. Adi Hütter ve öğrencileri, milli aradan Fransa Ligue 1’e en iyi dönüş yapan takımlardan birisi oldu. Son 5 haftada namağlup bir performans sergileyen Monaco, 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. Rakiplerinin puan farkını açmasına izin vermeyen ev sahibi, 27 haftadan 14 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 49 puan topladı. 4. sırada yer alan Monaco’nun, 2. sıradaki Brest ile arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Bu hafta sezonun ilk yarısı deplasmanda mağlup etmeyi başardıkları Rennes ile iç sahada karşı karşıya gelecekler.  Ev sahibinde karşılaşma öncesi moraller yüksek. Rennes üst üste darbeler almaya devam ediyor. Milli ara dönüşü hem Fransa Ligue 1 hem de Fransa Kupası’nda üst üste mağlubiyetle alan Julien Stephan ve öğrencileri, son haftalarda kötü gidişata çare üretemedi. Fransa Ligue 1’de son 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden Rennes, milli ara dönüşü ligin alt sıralarında yer alan Strasbourg karşısında sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Hafta içinde ise yarı finalisti olduğu Fransa Kupası’nda PSG karşısında izlediğimiz konuk ekip, 1-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan Rennes, Avrupa vedasının ardından Fransa Kupası’nda da final hedefine ulaşamadı. Rotasını tamamen lige çeviren konuk ekip, bitime 7 hafta kala 39 puanla 8. sırada yer alıyor. Fransa Ligue 1’de son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Monaco, milli ara dönüşünde 5 golle kazanarak, 2. sıra iddiasından vazgeçmedi. Milli aradan müthiş bir geri dönüş yapan Monaco, kazanmaya Rennes karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.09

Bets10 Bahis Oranı: 4.59