sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 07.04.2024

İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini, 7 Nisan Pazar günü için kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Frosinone – Bologna: MS 2, 1.64 (iddaa) – 1.85 (Bets10);  İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftaya Frosinone adına puan kayıplarıyla geride kaldı. Sezonun ikinci yarısında tam anlamıyla kabusu yaşayan ligin yeni temsilcisi, bitime 8 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer aldı. Milli ara dönüşünde Genoa ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, düşme hattındaki Empoli ile aynı puana sahip. Düşme hattından şuana kadar averaj farkıyla kurtulabilen Frosinone, dış sahada çıktığı 15 maçın tamamında puan kayıplarına engel olamazken, iç sahada ise 15 maçtan 21 puan topladı. Kümede kalabilmek için en azından iç saha etkisini sürdürmeye ihtiyacı olan Frosinone, bu hafta Bologna karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısı Bologna’ya karşı deplasmanda 10 kişi kalarak, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramadılar. Bologna bu sezon Thiago Motta yönetiminde tarihi bir İtalya Serie A Ligi performansı ortaya koyuyor. Bitime 8 hafta kala etkisine tam gaz devam eden konuk ekip, milli ara dönüşünde kazanmaya devam etti. Ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında sahadan 3-0’lık net galibiyetle ayrılan Bologna, Empoli’ye karşı alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, gol yememe süresini 180 dakikaya çıkardı. Son 9 haftaya 8 galibiyetle damga vurmayı başaran Motta’nın öğrencileri, bu süreçte sadece Serie A lideri İnter karşısında mağlup oldu. 57 puanla 4. sırada yer alan ve 2. sıra ile arasında 8, 3. sıra ile sadece 2 puan fark bulunan Bologna, 30 maçlık fikstürden 16 galibiyet, 9 beraberlik, 5 mağlubiyetle çıktı. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında gördüğümüz Bologna, sezonun ikinci yarısında lider ile birlikte ligin en iyi performansını sergiliyor. Son 9 haftada sadece lider İnter’e karşı mağlup olan, geri kalan tüm maçlarından ise galibiyet çıkarmayı başaran Bologna çok formda. Son 2 haftadan galibiyetlerle çıkan Bologna, kazanmaya Frosinone karşısında devam edecektir.

Juventus – Fiorentina: MS 1, 1.62 (iddaa) – 1.90 (Bets10); Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftaya kadar 2. sırada yer alarak liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden ve puan farkını tek hanelerde tutmayı başardı. Son 9 haftanın ise 8’inde yaşanana puan kayıplarıyla birlikte Allegri ve öğrencilerinin şampiyonluk umutları sona erdi. 2. sıradaki yerlerini ise Milan’a kaptırdılar. 4 haftadır Serie A Ligi’nde galip gelmeyi başaramayan ev sahibi, milli ara dönüşünde Lazio deplasmanına konuk oldu ve derbiden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligde kötü gidişatına devam eden Juventus, teselliyi İtalya Kupası’nda buldu. Yarı Final Turu’nun ilk maçında Lazio’ya karşı iç sahada 2-0’lık galibiyete imza attılar ve final yolunda dev bir adım attılar. Etkisini lige taşımak isteyen Juventus, bu hafta sahasında Fiorentina’ya karşı galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Fiorentina, deplasmanda ise 5 maçtır puan kaybediyor. Milli ara dönüşünde Milan’ı sahasında ağırlayan Fiorentina, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve ligde kötü gidişatı sürdürdü. Bitime 8 hafta kala 43 puanla 10. sıraya kadar gerileyen Vincenzo Italiano ve öğrencileri, üst sıralardan uzak kaldı. Bu sezon İtalya Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise iyi sonuçlar aldıklarını belirtelim. Geçen sezon iki kulvarda şampiyonluğu finalde kaybeden Fiorentina, bu sezon Konferans Ligi’nde çeyrek final biletini cebine koyarken, İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinin ilk maçında ise Atalanta’yı iç sahada 1-0 mağlup etti. Etkisini artık lige taşımak isteyen Fiorentina, bu hafta Juventus deplasmanında galibiyet arayacak.İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına çare olamayan Juventus, üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. Yarışın içerisinde kalmak için galibiyete ve toparlanmaya ihtiyacı olan Juventus, taraftarı önünde puan kayıplarına son verecek ve 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

Reims – Nice: MS 2, 2.58 (iddaa) – 2.95 (Bets10); Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lyon deplasmanından 1 puanla dönen Reims, Fransa Ligue 1’de son 3 haftalık fikstürü 5 puanla geride bıraktı. Ligin lideri PSG ve son haftaların formda takımlarından Lyon karşısında deplasmanlardan 1’er puan çıkarmayı başaran ev sahibi, iç sahada konuk ettiği Metz karşısında ise hata yapmadı ve düşme hattındaki rakibinden 3 puanı almayı başardı. Sezon başından itibaren üst sıra takibini sürdürmeye devam eden ve puan farkının açılmasına izin vermeyen Reims, bitime 7 hafta kala 6. sıradan sadece 4 puan uzaklıkta. Bu hafta 6. sıradaki Nice’ı iç sahada ağırlayacaklar. 27 haftadan 11 galibiyet, 6 beraberlikle 39 puan toplayan Reims, yenilmezlik serisini 3 puanla sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftaya namağlup performansıyla damga vuran, Francesco Farioli yönetiminde liderlik ipini göğüsleyen Nice, son 8 haftanın 7’sinde puan kayıplarına engel olamadı ve zirveden fazlasıyla uzak kaldı. Milli ara öncesinde Lens’i mağlup ederek puan kayıplarına dur demeyi başaran Nice, milli ara dönüşünde ise kümede kalma mücadelesi veren Nantes’e karşı iç sahada mağlup oldu. Sezonun ikinci yarısı konuk ekip adına kabus gibi geçerken, bitime 7 hafta kala 43 puanla 6. sırada yer alıyorlar. Yeniden Şampiyonlar Ligi potasına yetişmeye çalışan Nice, bu hafta Reims deplasmanından galibiyetle çıkmak istiyor. Son haftalarda etkisiz kalmasına karşın, konuk ekibin sezon genelinde ise hafife alınmaması gereken bir performans grafiği ortaya koyduğunu belirtelim. Son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan Nice, kötü gidişata dur demek istiyor. Avrupa şansını fazlasıyla zora sokan Farioli ve öğrencileri, bir hataya daha yer vermeyecek ve deplasmanda 3 puanı cebine koyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.85

Bets10 Bahis Oranı: 10.36