sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 07.04.2024

7 Nisan Pazar akşamı Fransa Ligue 1’de bizleri bekleyen 28. hafta mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Bol şanslar.

Nantes – Lyon: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.83 (Bets10); Sezon içinde 3. teknik adam değişikliğini yaşayan ve milli arada göreve Antoine Kombouare’yi getiren Nantes, geçtiğimiz hafta zorlu Nice deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetle, düşme hattının üzerinde kalmaya devam etti. Jocelyn Gourvennec yönetiminde son 13 haftanın 10’unda puan kaybeden ev sahibi, milli araya ise üst üste 3 mağlubiyetle gitmişti. 27 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 15 mağlubiyetle 28 puan toplamayı başaran Nantes, sezonun son 7 haftasına girilirken, düşme hattının 2 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Ev sahibi Lyon’a karşı galibiyetlerine devam etmek ve düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. Fransa Ligue 1’de göreve Piere Sage gelene kadar kümede kalma mücadelesi veren Lyon, teknik adam değişikliğinin ardından hem Fransa Ligue 1 hem de Fransa Kupası’nda yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’de son 3 hafta maç kaybetmeyen, son 8 haftada ise sadece 1 kez mağlup olan Lyon, bitime 7 hafta kala düşme hattıyla puan farkını 9’a kadar çıkardı. Fransa Kupası’nda ise finalde PSG’nin rakibi oldular. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de Reims ile 1-1 berabere kalan Lyon, hafta içinde ise Valenciennes’i iç sahada 3-0 mağlup ederek, final biletini cebine koydu. Sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yapan ve etkisini son haftalarda sürdürmeye devam eden Lyon, bu hafta Nantes deplasmanında galibiyet arayacak.   Fransa Ligeu 1’de küme düşme tehlikesi iki takım içinde devam ediyor. Son hafta yeni hocasıyla kazanan ve toparlanma sinyalleri veren Nantes ile son 3 haftada maç kaybetmeyen Lyon karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

Montpellier – Lorient: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.80 (Bets10); Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, Fransa Ligue 1’in son 4 haftasında sadece lider PSG’ye kaybetti. Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Michel Der Zakarian ve öğrencileri, son haftalarda toparlanmaya başladı. Milli ara öncesi lidere karşı savunmada önemli zafiyetler gösteren ev sahibi, 6-2’lik mağlubiyetle araya moralsiz girdikten sonra, çabuk toparlandılar. Geçtiğimiz hafta Le Havre deplasmanından aldığı 3 puanla düşme hattının 3 puan üzerinde kalmayı başaran ev sahibi, bitime 8 hafta kala 3 puan üzerinde yer aldığı ve Play Out hattında yer alan Lorient ile karşı karşıya gelecekler. Galibiyete ihtiyacı olan Montpellier’in, son 4 haftada iyi bir performans sergilemeye başladığını söyleyelim. Fransa Ligue 1’de 3 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Lorient, 27 haftanın ise 21’inde puan kaybetti. Bitime 7 hafta kala Play Out hattında yer almalarına karşın, teknik adam Regis Le Bris ilk haftadan itibaren görevine devam ediyor. Milli ara öncesinde alınan Lyon mağlubiyeti ve Monaco beraberliğiyle puan kaybetmeye devam eden Lorient, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Brest’e karşı kaybetti. Kalesinde gördüğü 50 golle Fransa Ligue 1’in en zayıf savunma performansını sergileyen konuk ekip, bu hafta 3 puan gerisinde kaldığı ve sezonun ilk yarısı iç sahada 3-0 mağlup olduğu Montpellier ile karşı karşıya gelecek. Lorient kazanarak Ligue 1 sahnesinde uzun bir aradan sonra rahat bir nefes almak istiyor. Fransa Ligue 1’in son haftalarında yükselişe geçmeye başlayan Montpellier, ligde en yakın rakiplerinden Lorient karşısında iç saha avantajına sahip. Ev sahibi taraftarı önünde puan kaybetmeyecek ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

Toulouse – Strasbourg: 2.5 ÜST, 1.64 (iddaa) – 1.88 (Bets10); Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Clermont deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Toulouse, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6’da tutmaya devam etti. Ligin en alt sırasındaki rakibine deplasmanda 90 dakika boyunca pozisyon üretme fırsatı dahi tanımadan galip gelmeyi başaran Toulouse, son haftalardaki hücum etkisine ise devam etti. İlk 17 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Carles Martinez ve öğrencileri, son 10 haftadan ise 6 galibiyet çıkardı. Düşme hattından bitime 7 hafta kala uzak kalmayı başaran Toulouse’un çıktığı son 8 maçın 7’sinde 2.5 gol barajı aşıldı. Hücum hattında etkili olan ekip, Clermont maçına kadar ise kalesini gole kapatmakta zorlandı. Toplamda 32 gol atıp, 36 gol yediklerini belirtelim. Fransa Ligue 1’de son 2 hafta üst üste galibiyetler almayı başaran Strasbourg, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6’ya kadar çıkardı. Milli ara öncesinde Nantes’e karşı 3-1’lik galibiyete imza atan ve 8 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermeyi başaran Patrick Vieira’nın öğrencileri, milli ara dönüşünde ise kazanmaya Rennes karşısında 2-0’lık skorla devam etti. Son 2 haftada iyi hücum performansları sergileyen konuk ekip, 2 maçta tam 5 gol buldu. Bu hafta karşı karşıya geleceği Toulouse ile aynı puana sahip olan Strasbourg, kazanarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. 27 maçta 30 gol atıp, kalesini 39 gole kapatamayan konuk ekibin, çıktığı son 8 maçın 6’sında 2.5 gol barajı aşıldı. Rakibine benzer bir performans sergileyen Strasbourg, sezonun ilk yarısında Toulouse engelini 2-0’lık galibiyetle geçmişti. Son haftalarda iki takımda bol gollü mücadelelere imza atıyor. Bir tarafta 8 maçının 7’sinde, diğer tarafta ise 8 maçının 6’sında 2.5 gol barajı aşılan Toulouse ve Strasbourg var. Bitime 7 hafta kal oynanacak mücadelede, yeniden 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.27

Bets10 Bahis Oranı: 6.19