İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese İnter İddaa Tahmini 08.04.2024

İddaa fikstüründe 8 Nisan Pazartesi akşamı bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi’nin 31. hafta mücadelesinde, kümede kalma savaşı veren Udinese ile lider İnter karşı karşıya gelecek. Saat 21:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Udinese galibiyetine 7.60, beraberliğe 4.65, İnter galibiyetine ise 1.44 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Udinese – İnter maçında 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma fırsatı bulacaksınız.

Udinese Galibiyetten Uzak

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun bitmesine 8 hafta kalırken, bu hafta taraftarı önünde lider İnter’i konuk edecek olan Udinese’nin, düşme hattıyla arasında sadece 3 puan fark bulunuyor. 30 haftayı 4 galibiyet, 16 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan ve 28 puan toplamayı başaran Gabriele Cioffi’nin öğrencileri, ligin en zayıf halkası Salernitana’nın ardından, Serie A Ligi’nde en az maç kazanan takım oldu. 16 beraberlik şuana kadar düşme hattının üzerinde kalmalarını sağlarken, son 2 haftada Torino mağlubiyeti ve Sassuolo beraberliğiyle birlikte, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladılar. Lige damga vuran İnter karşısında galibiyete ihtiyacı olan Udinese, 15 iç saha maçından sadece 1 galibiyet çıkarabildi.

İnter Fırtınası Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, rakiplerinin puan farkını kapatmasına izin vermiyor. Tam 24 haftadır İtalya Serie A Ligi’nde mağlup olmayan Simone Inzaghi ve öğrencileri, 24 haftayı 20 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Bitime 8 hafta kala en yakın rakibinin 1 maç eksikle 11 puan üzerinde yer almayan başaran konuk ekip, şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyor. Bu sezon İnter’i mağlup edebilen tek takım 6. haftada Sassuolo oldu. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi’ne çeviren ekip, bu hafta ligin en az maç kazanan takımlarından Udinese ile karşı karşıya gelecek. 30 maçta rakip fileleri tam 73 kez havalandırmayı başaran İnter, kalesinde ise sadece 17 gole izin verdi. Hem savunma hem de hücum hattında harikalar yaratan konuk ekip, attık İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğa çok yakın.

Udinese – İnter Maç Bilgileri

Udinese – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında  Enzo Ebosse, Keinan Davis, Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ederken, Lorenzo Lucca ise kart cezalısı. İnter’de ise Juan Cuadrado’nun sakatlığı bulunuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Maduka Okoye, Lautaro Giannetti, Thomas Kristensen, Jordan Zemura, Oier Zarraga, Kingsley Ehizibue, Florian Thauvin, Lazar Samardzic, Sandi Lovric, Walace, Isaac Success.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Denzel Dumfries, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Henrikh Mkhitaryan, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Alexis Sanchez, Lautaro Martinez.

İddaa Tahmini

Bir tarafta Serie A Ligi’ni domine eden ve adım adım şampiyonluğa yürüyen İnter, diğer tarafta ise ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Udinese var. Galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak iki takımın mücadelesinde, bitiş düdüğüyle birlikte 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz. Udinese savunmasının İnter golcülerine direnmesi oldukça zor.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, son dakika golüyle sahadan 3 puanı aldı. Devre arasına 1-0 geride giren Udinese, ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadı. 3 golün atıldığı maçta, kazanan İnter oldu. Kazananları tebrik ederiz.