UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Bayern Münih İddaa Tahmini 09.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı devam ediyor. Bayern Münih deplasmanda, Arsenal’a konuk oluyor. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

ArsenalBayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Arsenal kazanır 1.77, beraberlik 4.05, Bayern Münih kazanır ise 4.60 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde MS 1 tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Arsenal Rahat Kazandı 

Arsenal son 16 turunda Porto ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini penaltı atışları ile eleyerek adını çeyrek finale yazdırmayı başarmıştı. İlk maçı Dragao’da uzatma dakikalarında yedikleri golle 1-0 kaybeden Arsenal, rövanş maçını ise 1-0 kazandı. Bu sonucun ardından penaltılar ile rakibini 4-2 mağlup eden Arsenal çeyrek finalde Bayern Münih’in rakibi oldu. Premier Lig’de de şampiyonluk umutlarını devam ettiren Arsenal geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de konuk olduğu Brighton’ı 3-0 ile geçti. Premier Lig’de müthiş bir seri yakaladılar ve tam 11 maçtır kaybetmiyorlar. Bayern Münih maçı öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı sürüyor. 

Lazio’yu Elediler 

Bayern Münih adına pek kolay bir eşleşme değil. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Emirates’de Arsenal’a konuk olacaklar. Son 16 turunda Lazio karşısında da zorlanan Bayern Münih ilk maçı 1-0 kaybettiği maçın rövanşında 3-1 kazanarak turu geçti. Almanya Bundesliga’da ise bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan Tuchel’in ekibi son 2 maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Önce Borussia Dortmund’a ardından da Heidenheim’a kaybettiler. Gelecek sezon takımın başında Thomas Tuchel’de olmayacak ve Bayern Münih bence sezonu kafasına bitirmiş gözüküyor. Arsenal maçı öncesinde Bayern Münih’de acha Bey, Bouna Sarr ve Tarek Buchmann sakat olan isimler. 

Arsenal – Bayern Münih Maç Bilgileri

Arsenal – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı sürüyor. Bayern Münih’de acha Bey, Bouna Sarr ve Tarek Buchmann sakat olan isimler. 

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Bayern Münih'in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller

İddaa Tahmini

Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiren Arsenal bu hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Çeyrek finalde Bayern Münih’i konuk edecekler. Bayern Münih ise Bundesliga’da yarıştan erken koptu. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde Arsenal’a konuk olacaklar ve işleri zor. Arsenal son 16 turunda Porto’yu elemişti. Formsuz Bayern Münih karşısında da ilk maçtan galibiyet ile ayrılırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…