UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Manchester City İddaa Tahmini 09.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Manchester City deplasmanda, Real Madrid’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Real Madrid ile Manchester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Real Madrid galibiyetinin 2.84, beraberlik tercihinin 3.63, Manchester City galibiyetinin ise 2.48 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Real Madrid Avantaj Peşinde 

Real Madrid yoluna 2 kulvarda da devam ediyor. La Liga’da oynadığı son maçta Athletic Bilbao karşısında 2-0 kazanan Real Madrid liderliğini sürdürdü. Geçen hafta sonu Kral Kupası finali sebebiyle La Liga’da maç oynanmamıştı. Real Madrid’in yaklaşık 10 gündür resmi maça çıkmadığını da belirtelim. Bu hafta ise UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Manchester City ile karşılaşacaklar. Son 16 turunda Almanya’nın Leipzig takımı ile karşı karşıya gelen Carlo Ancelotti’nin öğrencileri rakibini 1-0 ve 1-1’lik skorlar ile geçerek adını çeyrek finale yazdırmıştı. Manchester City maçı öncesinde Real Madrid’de Thibaut Courtois ve David Alaba sakat olan isimler. 

Manchester City 4 Golle Kazandı 

Manchester City son 16 turunda Danimarka’nın Kopenhag takımı ile karşı karşıya geldi. İlk maçı Parken’de 3-1 kazanan Manchester City, rövanş maçından da aynı skor ile 3-1 galip ayrıldı ve rahat bir şekilde turu geçmeyi başardı. Çeyrek finalde ise Real Madrid ile karşı karşıya gelecekler. İlk maçta Manchester City’i Bernabeu’da zor bir maç bekliyor diyebiliriz. Premier Lig’de ise şampiyonluk umutlarını devam ettiren Manchester City, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Crystal Palace’ı Selhurst Park’ta 4-2 mağlup etti ve Real Madrid maçı öncesinde de moral buldu. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Kyle Walker’ın sakatlığı devam ediyor. 

Real Madrid – Manchester City Maç Bilgileri

Real Madrid – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Thibaut Courtois ve David Alaba sakat olan isimler. Manchester City’de Kyle Walker’ın sakatlığı devam ediyor. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo

Manchester City'nin ilk 11'i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, John Stones, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Real Madrid son 16 turunda karşı karşıya geldiği Leipzig’i 1-0 ve 1-1’lik skorlar ile geçerek çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde rakip turnuvanın favorilerinden Manchester City. Guardiola’nın öğrencileri ise son 16 turunda Kopenhag’ı her iki maçta da 3-1’lik skorlar ile geçerek tur atlamıştı. İki takımda da kaliteli ayaklar var. Bernabeu’da bol bollu bir maç izleyeceğiz gibi duruyor. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…