UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Manchester City Maç Tahmini 09.04.2024

9 Nisan Salı akşamı, Real Madrid sahasında Manchester City‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk maçı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadeleye Santiago Bernabeu ev sahipliği yapacak.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 2.88, beraberliğe 3.58, Manchester City galibiyetine ise 2.47 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise 2.5 Üst seçeneğini tercih etmeniz halinde, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Real Madrid Mağlubiyeti Unuttu

UEFA Şampiyonlar Ligi tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran Real Madrid, bu sezon bir kez daha tarihi bir performans sergiliyor. Bu kupada en fazla şampiyonluğa sahip olan İspanyol devi, namağlup bir performansla çeyrek finale kadar geldi. 8 maçı 7 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Carlo Ancelotti ve öğrencileri, erken final niteliğinde bir eşleşmeyle karşı karşıya. Son şampiyon Manchester City ile eşleşen Real Madrid, ilk sınavını iç sahada verecek. İspanya La Liga’da ise son 8 haftaya en yakın rakiplerinden Barcelona’nın 8 puan üzerinde giriyorlar. Tam 24 haftadır maç kaybetmeyen Real Madrid, iki kulvarda birden şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyor. Son maçta Athletic Bilbao’ya karşı iç sahada 2-0’lık galibiyete imza atan ev sahibi, Manchester City deplasmanına kazanarak gitmek istiyor.

Manchester City Tüm Maçlarını Kazandı

Manchester City son şampiyonu olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon fırtına estiriyor. Pep Guardiola ve öğrencileri, gruplardan itibaren çıktığı tüm maçları kazanırken, maç başına 3 gol ortalamasıyla mücadele etti. Çeyrek final eşleşmesinde yoluna namağlup devam eden bir diğer takım Real Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Erken finalden galibiyetle çıkmak isteyen konuk ekip, şampiyonluk yolunda en zorlu engellerinden birini geçmek istiyor. İngiltere Premier Lig’de ise bitime 7 hafta kala lider ile aralarında 1 puan fark bulunuyor. Son olarak Crystal Palace’ı deplasmanda 4-2 mağlup etmeyi başaran Pep ve öğrencileri, son 16 haftada namağlup bir lig karnesine sahip. İki kulvarda birden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Manchester City, deplasmanda Real Madrid’i mağlup ederek, yarı final için avantajlı konuma geçmek istiyor.

Real Madrid – Manchester City Maç Bilgileri

Real Madrid – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid cephesinde Thibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de ise Kyle Walker’ın sakatlığı devam ediyor. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo.

Manchester City'nin ilk 11'i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, John Stones, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin iki namağlup takımı Real Madrid ile Manchester City, yarı final yolunda karşı karşıya geliyor. iki takımda ilk maçı kazanarak, rövanşta avantajlı taraf olmak istiyor. Bu sezon devler sahnesinde harika performanslar sergilemeyi başaran iki takımın mücadelesinde, 2.5 gol barajının rahatlıkla aşılacağını düşnüüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Erken finalden kazanan çıkmadı. İki takımda 3’er gole imza atarken, tur biletini rövanşa bıraktı. Real Madrid ve Manchester City dev maçta 3’er gole imza attı. Dev maçta iki takımda bulduğu gollerle, bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.