UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Bayern Münih Maç Tahmini 09.04.2024

İddaa fikstüründe 9 Nisan Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk maçında, Arsenal ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Arsenal galibiyetine 1.79, beraberliğe 4.05, Bayern Münih galibiyetine ise 4.46 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.73, 2.5 Alt 2.16 oran kazandırıyor.

Arsenal Evinde Kaybetmiyor

İngiltere Premier Ligi’nin lideri Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final bileti arayacak. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brighton deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Mikel Arteta ve öğrencileri, son 11 haftayı 10 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı ve bitime 7 hafta kala liderlik koltuğundaki yerini korumaya devam etti. Son 11 haftadan 10 galibiyet çıkmayı başaran ev sahibinde moraller yüksek. İki kulvarda şampiyonluk iddiasını sürdürmeye devam eden Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise B Grubu’ndan lider çıktıktan sonra, Porto engelini geçti. Porto deplasmanından alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, Emirates Stadı’nda 1-0’lık galibiyetle maçı penaltılara kadar taşıdılar ve çeyrek final biletiyle sahadan ayrıldılar. İç sahada bu sezon İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında sadece 1 mağlubiyeti bulunan Arsenal, iç saha performansıyla güven vermeye devam ediyor.

Bayern Münih Teselli Arıyor

Heidenheim deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönen Bayern Münih’in, şampiyonluk hayalleri suya düştü. Sezona son 11 yılın şampiyonu olarak giriş yapan konuk ekip, bu harika seriye son vermek üzere. Son 2 haftada Dortmund ve Heidenhem karşısında sahadan üst üste mağlubiyetlerle ayrılan Bavyera ekibi, liderin tam 16 puan gerisine düştü. Sezon sonunda yollarını ayıracakları Thomas Tuchel yönetiminde UEFA Şampiyonlar Ligi’ne odaklandılar. Elinde tek kupa şansı kalan Bayern Münihi bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Devler sahnesinde 8 maçı 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Bayern Münih, tek yenilgisini Son 16 Turu’nun ilk maçında Lazio’ya karşı aldı. Gruptan namağlup lider çıkmayı başaran konuk ekip, Son 16 Turu’nun rövanşında ise Lazio’ya karşı iç sahada 3-0’lık galibiyete imza attılar. Bu hafta Arsenal deplasmanında izleyeceğimiz Bayern Münih, kazanarak evine avantajlı dönmek istiyor.

Arsenal – Bayern Münih Maç Bilgileri

Arsenal – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal takımında Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor. Bayern Münih’de ise Sacha Bey, Bouna Sarr ve Tarek Buchmann sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus.

Bayern Münih'in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde adım adım finale gidilirken, iki takımda gözünü ilk maçta galibiyete dikti. İki kulvarda birden müthiş bir performansla yoluna devam eden Arsenal ve 11 sezonluk şampiyonluk serisi sona erdikten sonra Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan ve zor günler geçiren Bayern Münih karşısında iç saha avantajını değerlendirerek, ilk maçtan galibiyetle ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün atıldığı maçta, Arsenal ile Bayern Münih maçta beraberlikten kurtulamadı. Arsenal mücadelede 1-0’lık üstünlüğünü koruyamazken, Bayern Münih skoru 2-1’e getirmeyi başarsa da, 90 dakikada eşitlik bozulmadı.