sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.04.2024

İddaa fikstüründe 11 Nisan Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Milan – Roma: KGVAR, 1.80 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başaran Milan, 5’te 5 yaparak liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Son 5 haftanın tamamında kazanan Stefano Pioli ve öğrencileri, lider İnter’in ardından lige damga vurmaya başladı. Şampiyonluk umutları çok az olmasına rağmen, ev sahibi 2. sıradaki yerini bırakmıyor. Ligde lider ile arasında bitime 7 hafta kala 14 puan fark bulunan Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise favoriler arasında yer alıyor. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından Rennes ve Slavia Prag engellerini geçerek çeyrek final biletini cebine koyan ev sahibi, 4 maçta 13 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 5 gole izin verdi. İç sahada aldığı galibiyetlerle turu rahat geçen ev sahibi, bu kez Roma’ya karşı iç sahada kazanarak, tur kapısını aralamak istiyor. Roma yeni hocasıyla çok formda. Daniele De Rossi’nin göreve gelmesiyle birlikte, konuk ekip hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde kolay maç kaybetmeyen bir takım haline dönüştü. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 hafta namağlup bir performans sergileyen Roma, 5 galibiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Feyenoord engelini geçtikten sonra, Brighton eşleşmesinden toplanda 4-1’lik skorla galip çıktılar. İngiliz ekibine karşı iç sahada ilk maç 4-0’lık galibiyetle tur kapısını ardına kadar aralayan Roma, deplasmanda ise 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte hücum hattında harika performanslar sergilemeye başlayan konuk ekip, Dybala, Lukaku ve Lorenzo Pellegrini son haftalarda gösterdiği etkiyle dikkat çekiyor. Ezeli rakibi Milan karşısında galibiyet arayacak olan Roma, bu sezon 2 maçta da ezeli rakibine mağlup oldu. İtalya Serie A Ligi’nde son haftalara damga vuran takımlar arasında yer alan Milan ve Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geliyor. Yarı final yolunda avantajlı konuma geçmek isteyen iki ezeli rakibinde, ilk maçta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz. İki takımında golcüleri son haftalarda çok formda.

Liverpool – Atalanta: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Manchester United deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Liverpool, bitime 7 hafta kala averaj farkıyla liderlik koltuğunu Arsenal’a kaptırdı. Jürgen Kloop ve öğrencileri, son 8 haftada namağlup bir performans grafiği sergilerken, 6 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Arsenal ve Manchester City ile birlikte şampiyonluk savaşı veren Liverpool, Avrupa Ligi’nde ise bu sezon aldığı rahat galibiyetlerle dikkat çekti. Sparta Prag eşleşmesine 11 gole damga vuran ev sahibi, iç sahada 6, deplasmanda ise 5 golle rakibini mağlup etmeyi başarırken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. Avrupa Ligi’nin favorileri arasında yer almaya devam eden Liverpool, bu hafta Atalanta karşısında galibiyet arayacak. İki kulvarda birden şampiyonluk iddiasını doludizgin sürdürmeye devam eden Liverpool, iç saha avantajını iyi değerlendirmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final eşleşmesine kadar namağlup bir performans ortaya koyan Atalanta, zor bir eşleşmeyle karşı karşıya kaldı. İngiliz devi Liverpool karşısına çıkacak olan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, favorilerden birine karşı galibiyet arayacak. 8 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan konuk ekip, D Grubu’ndan lider çıktı. Sporting CP, Sturm Graz ve Rakow engellerini geçmeyi Atalanta, Son 16 eşleşmesinde ise bir kez daha Sporting CP ile karşı karşıya geldi ve önce deplasmandan 1-1’lik beraberlikle döndü, ardından ç sahada 2-1’lik galibiyetle tur atlamayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta aldığı Cagliari mağlubiyetinin ardından üst sıralardaki yerini tehlikeye atan ve Şampiyonlar Ligi şansı azalan Atalanta, Avrupa şampiyonluğuna gözünü dikti. Doğrudan Şampiyonlar Ligi biletini almak için önünde önemli bir fırsat olan Gasperini ve öğrencileri, favorilerden birisini saf dışına itmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na 2 maçtan aldığı galibiyetler ve attığı 11 golle damga vuran Liverpool, şampiyonluk adaylarından biri haline geldi. Rakip Atalanta ise çeyrek final eşleşmesine kadar namağlup bir performans sergiledi. İki formda ve güçlü rakibin mücadelesinde, ilk maçın karşılıklı gollere sahne olacağını düşünüyoruz.

Benfica – Marsilya: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Portekiz Premier Ligi’nde lider olma fırsatını değerlendiremeyen Benfica, geçtiğimiz hafta lider Sporting’e deplasmanda konuk olurken, 10 kişi kaldığı mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve bitime 6 hafta kala zirvenin 4 puan gerisine düştü. Şampiyonluk yarışında alınan ağır mağlubiyet, Benfica cephesinde moralleri bozdu. Roger Schmidt ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Son 16 Play Off Turu kapsamında Toulouse’u iç sahada mağlup eden ev sahibi, deplasmandan aldığı beraberlikle tur atladı. Son 16 Turu kapsamında ise Rangers ile iç sahada berabere kalıp, deplasmanda kazandılar. Teselliyi Avrupa sahnesinde arayacak olan Benfica, Marsilya karşısında ilk maçı kazanarak, Sporting mağlubiyetini unutturmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Marsilya, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde arayacak. Konuk ekip 6 hafta önce göreve Jean-Louis Gasset’i getirirken, yeni hocasıyla 3’te 3 yaptı ve yükselişe geçti. Teknik adam etkisi Marsilya cephesinde kısa sürerken, son 3 haftanın tamamında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Kötü gidişata çare arayan Fransa temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise bu sezon iyi bir performans sergiliyor. Ligde aradığı başarıyı bulamayan ekip, Avrupa’da ise çeyrek final biletini cebine koydu. Shakhtar Donestk ve Villarreal engellerini geçen Marsilya, Villarreal’e karşı ilk maçta harika bir galibiyete imza attı. 4-0’lık zaferin ardından rövanşta zor anlar yaşamalarına ve 3-1 mağlup olmalarına rağmen, turu geçtiler. Marsilya bu kez Benfica deplasmanında kazanarak, avantajlı tarafa geçmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde teselli arayacak olan Benfica ve Marsilya, kendi liglerinde haftayı mağlubiyetlerle kapattı. Yükseliş için galibiyet arayacak olan iki takımda, Avrupa’da ise bu sezon iyi performanslar sergiliyor. İki takımında bu zorlu 90 dakikada, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.24

Bets10 Bahis Oranı: 1548.0