UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Olympiakos Fenerbahçe Maç Tahmini 11.04.2024

11 Nisan Perşembe akşamı Olympiakos evinde Fenerbahçe‘yi konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk maçı, Türkiye saati ile 19:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Olympiakos galibiyetine 2.42, beraberliğe 3.50, Fenerbahçe galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından dev maça özel sunulan fırsatlarda ise Fenerbahçe Kaybetmez seçeneğini tercih ederek, Konferans Ligi’nde bu hafta 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Olympiakos Gözdağı Verdi

Yunanistan Süper Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise çeyrek finalistler arasına girmeyi başaran Olympiakos, tecrübeli teknik adamına güveniyor. Geçen sezon Sevilla’nın başında UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Jose Luis Mendilibar, bu sezon Yunan temsilcisiyle UEFA Avrupa Konferans Ligi’ni kazanmak istiyor. Fenerbahçe eşleşmesi öncesinde ev sahibinde 6 isimi sarı kart sınırında. Yıldız isim Daniel Podence ise bu hafta kart cezalısı. Geçen hafta Şampiyonluk Turu kapsamında Lamia deplasmanından 5-1’lik galibiyetle çıkmayı başaran ve zirveyle arasındaki puan farkını 4’te tutan Olympiakos, Fenerbahçe’ye adeta gözdağı verdi. Müthiş bir galibiyete imza atan ev sahibinde, çeyrek final maçı öncesinde moraller yerinde.

Fenerbahçe’den Final Provası

Türkiye Süper Lig’de son 7 haftaya girilirken, Fenerbahçe tüm maçlarını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Zirveyle arasında 2 puan fark bulunan İsmail Kartal ve öğrencileri, son maçta Adana Demirspor’a karşı iç sahada 3-1’lik galibiyet alırken, maç boyunca harika bir hücum performansı sergiledi. Atılan 3 golün yanı sıra, en az 3 net fırsattan ise yararlanamadılar. Ezeli rakibi Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise favoriler arasına girmeyi başardı. Son 16 Turu kapsamında Belçika’ya son yıllarda damga vuran US Gilloise’yi elemeyi başardılar. Rakibini deplasmanda 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, iç sahada 1-0’lık mağlubiyete rağmen tur atladı. Bu sezon Tadic, Dzeko ve Fred takımı tam anlamıyla sırtlarken, Konferans Ligi’nde temsilcimizin favoriler arasında yer almasını sağladı. Atina finaline doğru emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe, bu hafta finalin provasını Olympiakos deplasmanında yapacak.

Olympiakos – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Olympiakos – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Olympiakos cephesinde Daniel Podence kart cezası kart cezalısı. Fenerbahçe’de ise Joshua King, Luan Peres ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Olympiakos 'un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Konstantinos Tzolakis, Omar Richards, Nelson Abby, Panagiotis Retsos, Rodine, Andre Horta, Santiago Hezze, Gelson Martins, Georgios Masouras, Stevan Jovetic, Ayoub El Kaabi.

Fenerbahçe'nin 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde favoriler arasına girmeyi başaran Fenerbahçe, deplasman karnesiyle iki kulvarda birden güven verdi. US Gilloise eşleşmesine deplasmanda sergilediği futbol ve aldığı galibiyetle damga vuran Sarı Lacivertliler, bu kez Olympiakos deplasmanında gücünü gösterecek ve Yunanistan’dan en az beraberlikle dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.25

Bets10 Oranı: 02 (Ç), Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Olympiakos evinde kazandı. 3-0 öne geçerek büyük bir avantaj elde eden Yunanistan temsilcisi, ikinci yarıda farkı korumayı başaramadı ve Fenerbahçe bulduğu 2 golle, farkı 1’e indirdi ve tur umutlarını korudu.