UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Atalanta İddaa Tahmini 11.04.2024

Liverpool evinde Atalanta’yı konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk maçı, 11 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saat ile 22:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Liverpool galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.65, Atalanta galibiyetine ise 8.80 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından bizlere sunulan özel oran fırsatlarında ise Liverpool – Atalanta mücadelesinde KGVAR seçeneğini seçerek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Liverpool’dan Rahat Galibiyetler

Manchester United deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Liverpool, bitime 7 hafta kala averaj farkıyla liderlik koltuğunu Arsenal’a kaptırdı. Jürgen Kloop ve öğrencileri, son 8 haftada namağlup bir performans grafiği sergilerken, 6 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Arsenal ve Manchester City ile birlikte şampiyonluk savaşı veren Liverpool, Avrupa Ligi’nde ise bu sezon aldığı rahat galibiyetlerle dikkat çekti. Sparta Prag eşleşmesine 11 gole damga vuran ev sahibi, iç sahada 6, deplasmanda ise 5 golle rakibini mağlup etmeyi başarırken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. Avrupa Ligi’nin favorileri arasında yer almaya devam eden Liverpool, bu hafta Atalanta karşısında galibiyet arayacak. İki kulvarda birden şampiyonluk iddiasını doludizgin sürdürmeye devam eden Liverpool, iç saha avantajını iyi değerlendirmek istiyor.

Atalanta Zor Kura Çekti

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final eşleşmesine kadar namağlup bir performans ortaya koyan Atalanta, zor bir eşleşmeyle karşı karşıya kaldı. İngiliz devi Liverpool karşısına çıkacak olan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, favorilerden birine karşı galibiyet arayacak. 8 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan konuk ekip, D Grubu’ndan lider çıktı. Sporting CP, Sturm Graz ve Rakow engellerini geçmeyi Atalanta, Son 16 eşleşmesinde ise bir kez daha Sporting CP ile karşı karşıya geldi ve önce deplasmandan 1-1’lik beraberlikle döndü, ardından ç sahada 2-1’lik galibiyetle tur atlamayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta aldığı Cagliari mağlubiyetinin ardından üst sıralardaki yerini tehlikeye atan ve Şampiyonlar Ligi şansı azalan Atalanta, Avrupa şampiyonluğuna gözünü dikti. Doğrudan Şampiyonlar Ligi biletini almak için önünde önemli bir fırsat olan Gasperini ve öğrencileri, favorilerden birisini saf dışına itmek istiyor.

Liverpool – Atalanta Maç Bilgileri

Liverpool – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Stefan Bajcetic ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor. Atalanta takımında ise Giorgio Scalvini’nin sakatlığı devam ediyor.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Caoimhin Kelleher, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Conor Bradley, Alexis Mac Allister, Watura Endo, Mohamed Salah, Luis Diaz, Cody Gakpo, Darwin Nunez.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Ademola Lookman, Davide Zappacosta, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na 2 maçtan aldığı galibiyetler ve attığı 11 golle damga vuran Liverpool, şampiyonluk adaylarından biri haline geldi. Rakip Atalanta ise çeyrek final eşleşmesine kadar namağlup bir performans sergiledi. İki formda ve güçlü rakibin mücadelesinde, ilk maçın karşılıklı gollere sahne olacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta deplasmanda Gianluca Scamacca’nın 2, Mario Pasalic’in tek golüyle galip gelmeyi başardı. İngiliz devi Liverpool’a karşı deplasmanda 3 golle galip gelmeyi başaran Gasperini ve öğrencileri, tur kapısını sonuna kadar araladı.