UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Roma İddaa Tahmini 11.04.2024

UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final heyecanı 11 Nisan Perşembe akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadelede, Milan ile Roma karşı karşıya gelecek. Dev maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Milan galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.65, Roma galibiyetine ise 4.60 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Milan – Roma eşleşmesinde KGVAR seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Milan Vites Yükseltti

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başaran Milan, 5’te 5 yaparak liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Son 5 haftanın tamamında kazanan Stefano Pioli ve öğrencileri, lider İnter’in ardından lige damga vurmaya başladı. Şampiyonluk umutları çok az olmasına rağmen, ev sahibi 2. sıradaki yerini bırakmıyor. Ligde lider ile arasında bitime 7 hafta kala 14 puan fark bulunan Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise favoriler arasında yer alıyor. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından Rennes ve Slavia Prag engellerini geçerek çeyrek final biletini cebine koyan ev sahibi, 4 maçta 13 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 5 gole izin verdi. İç sahada aldığı galibiyetlerle turu rahat geçen ev sahibi, bu kez Roma’ya karşı iç sahada kazanarak, tur kapısını aralamak istiyor.

Roma’da Moraller Yüksek

Roma yeni hocasıyla çok formda. Daniele De Rossi’nin göreve gelmesiyle birlikte, konuk ekip hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde kolay maç kaybetmeyen bir takım haline dönüştü. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 hafta namağlup bir performans sergileyen Roma, 5 galibiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Feyenoord engelini geçtikten sonra, Brighton eşleşmesinden toplanda 4-1’lik skorla galip çıktılar. İngiliz ekibine karşı iç sahada ilk maç 4-0’lık galibiyetle tur kapısını ardına kadar aralayan Roma, deplasmanda ise 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte hücum hattında harika performanslar sergilemeye başlayan konuk ekip, Dybala, Lukaku ve Lorenzo Pellegrini son haftalarda gösterdiği etkiyle dikkat çekiyor. Ezeli rakibi Milan karşısında galibiyet arayacak olan Roma, bu sezon 2 maçta da ezeli rakibine mağlup oldu.

Milan – Roma Maç Bilgileri

Milan – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Malick Thiaw, Pierre Kalulu ve Tommaso Pobega’nın sakatlıkları devam ediyor. Fikayo Tomori ise kart cezalısı. Roma cephesinde ise Sardar Azmoun’un sakatlığı devam ederken, Evan Ndicka ise kart cezalısı.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Donny Huijsen, Angelino, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Leandro Paredes, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, El Shaarawy, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftalara damga vuran takımlar arasında yer alan Milan ve Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geliyor. Yarı final yolunda avantajlı konuma geçmek isteyen iki ezeli rakibinde, ilk maçta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz. İki takımında golcüleri son haftalarda çok formda.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu:0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma tur kapısını araladı. Zorlu Milan deplasmanında galibiyeti getiren gol Gianluca Mancini’den geldi. Konuk ekip tek golle ezeli rakibini mağlup etmeyi başarırken, tur kapısını araladı.