UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen West Ham Maç Tahmini 11.04.2024

İddaa fikstüründe 11 Nisan Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk maçında, Bayer Leverkusen ile West Ham karşı karşıya gelecek. Saat 22:00’de başlayan mücadele, EXXEN platformu ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.90, West Ham galibiyetine ise 6.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.28, beraberliğe 4.15, konuk ekibe ise 5.87 oran veriyor.

Bayer Leverkusen Doludizgin

Xabi Alonso yönetiminde namağlup yürüyüşünü tüm kulvarlarda sürdüren Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga şampiyonluğundan sadece 6 puan uzaklıkta son 6 haftaya girerken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek finalistler arasında yer alıyor. Milli ara dönüşünde kazanmaya devam eden ev sahibi, bitime 6 hafta kala Bundesliga’da en yakın rakibiyle puan farkını 16’ya kadar çıkardı. Bayern Münih hegemonyasına son vermeye çok yaklaşan Bayer Leverkusen, 6 haftadan 2 galibiyet çıkarması halinde şampiyonluğa ulaşacak. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Karabağ eşleşmesine kadar tüm maçlarını kazanan ev sahibi, Karabağ karşısında rotasyonlu kadroyla 2 maçta da mağlubiyetten zor kurtuldu. İç sahada ve deplasmanda 2-0 geriden gelerek tur biletini cebine koyan ev sahibi, Bundesliga şampiyonluğuna bu kadar yaklaşmışken, rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çevirmiş durumda.

West Ham Avrupa’da Etkili

İngiltere Premier Lig’de üst sıralardaki yerini tehlikeye atan West Ham, UEFA Avrupa Ligi’ne odaklanmış durumda. İngiltere Premier Lig’de son 5 haftanın 4’ünde puan kayıplarına engel olamayan David Moyes ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise çeyrek finalistler arasında yer alıyor. A Grubu’nda Freiburg, Olympiakos ve Backa Topola’yı geçerek liderlik ipini göğüslemeyi başaran West Ham, 6 maçtan 5 galibiyetle 15 puan topladı. Son 16 eşleşmesinde ise Freiburg’a karşı deplasmanda alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, iç sahada 5-0’lık net bir galibiyetle tur atlamayı başardılar. 8 maçta 15 gole imza atan konuk ekip, kalesinde ise sadece 5 gole izin verdi. Geçen sezon Konferans Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan David Moyes ve öğrencileri, bu sezon Avrupa Ligi şampiyonluğuna gözünü dikti. Ligde zor günler geçirmeye başlamasına karşın, West Ham bu sezonki Avrupa karnesiyle güven vermeye devam ediyor.

Bayer Leverkusen – West Ham Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Nathan Tella ve Adam Hlozek’in sakatlıkları devam ediyor. Wet Ham cephesinde ise Jarrod Bowen ve Alphonse Areola’nın sakatlıkları devam ederken, Edson Alvarez ise kart cezalısı.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukasz Fabianski, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi, Almanya Bundesliga ve DFB Kupası’nda yoluna namağlup devam eden Bayer Leverkusen, Xabi Alonso yönetiminde tarih yazıyor. Tüm kulvarlarda şampiyonluğa adım adım yürüyen Leverkusen, namağlup seriyi West Ham karşısında sürdürecek ve turun ilk maçını iç sahada kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen iç sahada rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi Jonas Hofmann ve Victor Boniface’in golleriyle galip gelmeyi başarırken, West Ham’a gol şansı vermedi ve tur kapısını araladı. Kazananları tebrik ederiz.