UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Olympiakos Fenerbahçe İddaa Tahmini 11.04.2024

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos evinde, temsilcimiz Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.45’te start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Olympiakos ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Olympiakos galibiyetinin 2.55, beraberlik tercihinin 3.50, Fenerbahçe galibiyetinin ise 2.82 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. 02 (ç) tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Olympiakos 5 Golle Kazandı

Olympiakos, UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turunda İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımı ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçta rakibini deplasmanda 6-1 mağlup eden Olympiakos önemli bir avantaj ile Yunanistan’a döndü. Karaiskakis’de ise rakibine 4-1 kaybettiler ama turu geçmeyi başardılar. Yunanistan Süper Ligi’nde ise şampiyonluk hesapları yapan Jose Luis Mendilibar’ın öğrencileri Aris deplasmanında 5-1 kazanarak Fenerbahçe maçı öncesinde moral buldu ve lider PAOK’un takibini de devam ettirdi. Çeyrek finalde Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Olympiakos’da Daniel Podence kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Galibiyet İstiyor

Fenerbahçe’de moraller yerinde. UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos’un konuğu olacak Fenerbahçe, son 16 turunda Union Saint Gilloise takımını elemeyi başarmıştı. Lotto Park’ta ilk maçı 3-0 kazanan İsmail Kartal’ın öğrencileri rövanş maçını ise Kadıköy’de 1-0 kaybetti ama yine de turu geçmeyi başardı. Süper Lig’de ise şampiyonluk umutlarını sürdüren Sarı Lacivertliler, ligde oynadığı son maçta Adana Demirspor’u 4-2 mağlup ederek Galatasaray’ın takibini sürdürdü. Karaiskakis’de Olympiakos’a konuk olacak Fenerbahçe’de Joshua King, Luan Peres ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Olympiakos – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Olympiakos – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Olympiakos’da Daniel Podence kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de Joshua King, Luan Peres ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Olympiakos 'un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Konstantinos Tzolakis, Omar Richards, Nelson Abby, Panagiotis Retsos, Rodine, Andre Horta, Santiago Hezze, Gelson Martins, Georgios Masouras, Stevan Jovetic, Ayoub El Kaabi

Fenerbahçe'nin 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Olympiakos bir önceki turda İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımını elemeyi başarmıştı. Rakibini her iki maçta da 1-0’lık skorlar ile mağlup ederek turu geçtiler ve Fenerbahçe’nin rakibi oldular. Temsilcimiz Fenerbahçe ise son 16 turunda Union Saint Gilloise engelini kolay geçti ve çeyrek finale yükseldi. Sarı Laciertliler, Olympiakos karşısında da turun favorisi olarak gösteriliyor. Fenerbahçe’nin avantajlı bir skor ile İstanbul’a dönmesini bekliyorum. İsmail Kartal’ın ekibi Karaiskakis’de kaybetmez. 

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.28

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.63

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…