Granada Alaves Bahis Tahmini 14.04.2024

İspanya La Liga’da kümede kalma savaşı veren Granada evinde, Alaves’i konuk edecek. Saat 17.15’te başlayacak karşılaşma S   SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

GranadaAlaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Granada kazanır 3.05, beraberlik 3.15, Alaves kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış.

Granada Evinde Kaybetti 

Granada’da teknik direktör Alexander Medina ile yollar ayrıldı. Geçen hafta Los Carmenes’de Valencia’yı konuk eden Granada mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Takımın başına ise Jose Ramon Sandoval getirildi. La Liga’da üs üste mağlubiyetler alan Granada’nın artık küme düşmesi kesin gibi. Büyük bir ihtimalle son sıradaki Almeria ile beraber ligde düşmesi kesinleşen ilk 2 takım olacaklar. 11 maçtır kazanamayan Granada bu hafta sonu Alaves’i konuk edecek. Maç öncesinde Granada’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Alaves Alt SIralarda 

Alaves La Liga’da düşme hattının 7 puan üzerinde. Oynadıkları son maçta Real Sociedad ile karşı karşıya geldiler ve mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Son dönemde ciddi puan kayıpları yaşayan Luis Garcia’nın öğrencileri 32 puana sahip. 13. Sıradalar ve hala düşme tehlikeleri devam ediyor. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet aldılar ve formsuzlar diyebiliriz. Bu hafta sonu ise düşme hattındaki Granada’ya konuk olacaklar. Caidz’in Barcelona deplasmanına konuk olacağını düşünürsek, Alaves’in bu hafta 3 puan alması son derece önemli Maç öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor. 

Granada – Alaves Maç Bilgileri

Granada – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor. 

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Granada’nın kümede kalma umutları iyice azaldı. Geçen hafta sonu Los Carmenes’de Valencia’ya 1-0 kaybettiler. La liga’da 11 maçtır kazanamayan Granada düşme hattında bulunuyor. Alaves ise La Liga’da oynadığı son maçta Real Sociedad’a 1-0 kaybetti. La Liga’da hala rahat bir konumda değiller. Düşme hattı ile aralarında 7 puanlık fark var. Alaves galibiyete daha yakın taraf. 11 maçtır kazanamayan Granada’yı deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.25

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…