İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Lecce İddaa Tahmini 21.04.2024

21 Nisan Pazar günü S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 33. hafta mücadelesinde, Sassuolo ile Lecce karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati ise 13:30.

Bets10, Sassuolo galibiyetine 2.32, beraberliğe 3.40, Lecce galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Sassuolo Düşme Hattından Çıkmak İstiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftaya girilirken, küme düşme potasının içerisinden kurtulamadı. 32 hafta içerisinde 3. teknik adam değişikliğini yaşayan Sassuolo, son olarak 5 hafta önce göreve Davide Ballardini’yi getirdi. Yeni hocasıyla Frosinone’yi mağlup ettikten sonra, Roma deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, son 3 haftada ise Udinese, Salernitana ve Milan ile berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta Serie A’da liderin en yakın takipçisi Milan ile iç sahada 3-3 berabere kalmayı başaran ve son 3 haftada maç kaybetmeyen Sassuolo’nun, düşme hattının üzeriyle puan farkı 2’ye kadar indi. Bu hafta iç sahada Lecce’ye karşı galibiyet arayacak olan ev sahibinin, rakibiyle arasında 6 puan fark bulunuyor.

Lecce Evinde Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lecce, geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı Empoli galibiyetiyle birlikte, bitime 5 hafta kala küme düşme hattının üzerinde kalmayı başardı. Nicola Sansone’nin attığı son dakika golü galibiyeti getirirken, Lecce teknik adam değişikliğinin ardından kolay maç kaybetmedi ve son haftalarda savunmada etkili olmaya başladı. Göreve Luca Gotti geldikten sonra, konuk ekip son 4 haftadan 7 puan toplamayı başardı. Düşme hattının 5 puan üzerinde yoluna devam eden Lecce, bu hafta düşme potasının içerisinde yer alan Sassuolo’ya deplasmanda konuk olacak. Teknik adam değişikliğinin ardından yakaladığı yükselişi, deplasmanda sürdürmek istiyorlar.

Sassuolo – Lecce Maç Bilgileri

Sassuolo – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında Marcus Pedersen, Domenico Berardi, Samu Castillejo ve Jeremy Toljan’ın sakatlıkları devam ediyor. Lecce’de ise Mohamed Kaba ve Lameck Banda’nın sakatlıkları devam ederken, Pontus Almqvist ise kart cezalısı.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Mattia Viti, Gianmarco Ferrari, Josh Doig, Daniel Boloca, Kristian Thorstvedt, Luca Lipani, Matheus, Nedim Bajrami, Andrea Pinamonti, Armand Lauriente.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Lorenzo Venuti, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Roberto Piccoli, Ylber Ramadani, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

Sassuolo ve Lecce cephesinde küme düşme tehlikesi bitime 5 hafta kala devam ediyor. Yeni teknik adamlarıyla ligde kalmak adına son haftalarda iyi sonuçlar almaya başlayan Sassuolo ve Lecce, bu kritik haftada puan kaybetse dahi, mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lecce yakın rakibini deplasmanda gol yağmuruna tuttu. Tam 3 golle Sassuolo engelini kayıpsız geçmeyi başaran konuk ekip, kalesinde ise 90 dakika boyunca gole geçit vermedi. Ev sahibi skor dahi üretemeyerek, bizleri yanılttı.