Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 21.04.2024

Almanya Bundesliga‘da şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen, 21 Nisan Pazar akşamı Borussia Dortmund deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 18:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 2.56, beraberliğe 3.73, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.61 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.63 oran kazandırıyor.

Dortmund Devler Sahnesinde Kazandı

Geçen sezon Bundesliga’da son maçta şampiyonluğu kaçıran Sarı Siyahlılar, bu sezon zirveden oldukça uzak kaldılar. Ancak Avrupa’da başarıları sürüyor. Son 5 haftaya girilirken, Bayer Leverkusen şampiyonluğunu ilan etti ve Dortmund 29 haftadan topladığı 56 puanla 5. sırada yer aldı. Stuttgart’a karşı iç sahada alınan yenilginin ardından, geçtiğimiz hafta Mönchengladbach’a karşı deplasmanda 2-1’lik galibiyete imza attılar. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon yarı finalistler arasına girmeyi başaran Edin Terzic ve öğrencileri, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Atletico Madrid’i hafta içi iç sahada 4-2’lik skorla mağlup ederek, devler sahnesinde harika performansını sürdürdü. Şampiyonlar Ligi dönüşünde şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen ile iç sahada karşı karşıya gelecekler. Dortmund galibiyetlerine tam gaz devam etmek istiyor.

Bayer Leverkusen Şampiyonluğu Kutluyor

Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Werder Bremen’i konuk eden Bayer Leverkusen, aldığı 5-0’lık galibiyetle tarihinin ilk Almanya Bundesliga şampiyonluğunu ilan etti. Xabi Alonso yönetiminde tarih yazan konuk ekip, Bayern Münih hegemonyasına son vermeyi başardı ve 29 hafta boyunca namağlup bir performans sergiledi. Tüm kulvarlarda namağlup yürüyüşüne devam eden Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı finalistler arasına girdi. West Ham eşleşmesinin ilk maçını iç sahada 2-0 kazanan konuk ekip, hafta içi deplasmandan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve bu sonuç turu geçmeleri için yeterli oldu. Bitime 5 hafta kala namağlup performans grafiğiyle sezonu tamamlamak isteyen ve tarihi başarısına bir yenisini daha eklemek isteyen Bayer Leverkusen, bu hafta Dortmund deplasmanına konuk olacak.

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde Ramy Bensebaini, Sebastien Haller ve Donyell Malen’ın sakatlıkları devam ediyor. Karim Adeyemi ise kart cezalısı. Bayer Leverkusen’de ise Adam Hlozek ve Borja Iglesias’ın sakatlıkları devam ederken, Amine Adli ise kart cezalısı.

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonas Hofmann, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden Dortmund, bu hafta iç sahada namağlup lidere sezonun ilk mağlubiyetini yaşatmak istiyor. Bayer Leverkusen ise Bundesliga şampiyonluğunun ardından, Avrupa’da yoluna tam gaz devam ediyor. Dev maçta taraf bahis oldukça güç. Lige yorgun dönen iki takımında, ilk yarıda birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.22

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıda beklediğimiz gibi eşitlik bozulmadı. Devre arasına iki takımda golsüz beraberlikle girerken, ikinci yarıda Dortmund ve Bayer Leverkusen buldukları 1’er golle yeniden eşitliği sağladı. Kazananları tebrik ederiz.