Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Mainz 05 Maç Tahmini 21.04.2024

Almanya Bundesliga‘da son 5 haftaya girilirken, Freiburg sahasında Mainz 05‘i konuk edecek. 30. hafta mücadelesi 21 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Freiburg galibiyetine 2.63, beraberliğe 3.55, Mainz 05 galibiyetine ise 2.63 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Freiburg Evinde Galibiyet Arayacak

Freiburg deplasmanda son haftaların en iyi performanslarından birini sergilerken, iç sahada puan kayıplarına bir türlü çözüm bulamıyor. Christian Streich ve ekibi, son 5 iç saha maçında puan alamazken, geçen haftalarda deplasmanda üst üste 3. galibiyetini elde etti. Darmstadt 98 engelini kayıpsız geçmeyi başaran ev sahibi, son iç saha maçında ise Leipzig’e karşı 4-1’lik ağır mağlubiyetten kurtulamadı. Evinde çıktığı son 5 maçtan 2 puan çıkarabilen Freiburg, taraftarı önünde kaybettiği puanlarla, Avrupa yarışından uzak kaldı. Son 5 haftalık fikstüre girilirken, ev sahibi 29 haftadan topladığı 39 puanla 8. sırada yer alıyor. 6. sıradaki Frankfurt ile arasında 6 puan fark bulunan Freiburg, Avrupa yarışında yeniden iddialı bir konuma gelmek istiyorsa, deplasmanda gösterdiği etkiyi iç sahaya taşımak zorunda.

Mainz 05 Ligi Bırakmıyor

Mainz 05 cephesinde göreve Bo Henriksen gelişiyle birlikte, yükseliş başladı. Almanya Bundesliga’da bu sezon zor günler geçiren konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından son 4 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, lige sıkı sıkı tutunmayı başardı. Darmstadt 98 karşısında sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Mainz 05, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Hoffenheim’a karşı ise 4-1’lik galibiyete imza attı. Son 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran ve rakip fileleri 10 kez havalandıran Mianz 05, bitime 5 hafta kala düşme potasının üzeriyle puan farkını 1’e kadar indirmeyi başardı. Konuk ekip bu hafta düşme hattından kurtulabilmek için, Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak. Mainz 05 takımının formunun zirvesinde olduğunu söyleyelim.

Freiburg – Mainz 05 Maç Bilgileri

Freiburg – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında  Philipp Lienhart ve Matthias Ginter’in sakatlıkları devam ederken, Roland Sallai ise kart cezalısı. Mainz 05 cephesinde ise Stefan Bell, Maxim Leitsch ve Jessic Ngankam’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Christian Günter,Yannik Keitel, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Nadiem Amiri, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Dominik Kohr, Jonathan Burkardt, Jae-seong Lee, Ajorque Ludovic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da bitime 5 hafta kala Avrupa potasına yetişmeye çalışan Freiburg ile kümede kalma mücadelesi veren Mainz 05 karşı karşıya gelecek. İç sahada puan kayıplarına son vermek isteyen ev sahibi ile son haftalardaki etkisini sürdürmek isteyen konuk ekibin, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısında Freiburg ve Mainz 05 rakip fileleri havalandırmayı başardı. İlk yarıda karşılıklı gollerle eşitlik sağlanırken, ikinci yarıdan gol sesi çıkmadı. Karşılıklı goller bulan taraflar, sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kaldı.