Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Stuttgart İddaa Tahmini 21.04.2024

Almanya Bundesliga‘nın alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren 30. hafta mücadelesinde, Werder Bremen ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. 21 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Weser Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Werder Bremen galibiyetine 4.91, beraberliğe 4.44, Stuttgart galibiyetine ise 1.63 oran belirlemiş durumda.

Werder Bremen Galibiyetten Uzak

Almanya Bundesliga’da son 7 hafta puan kayıplarına çare bulmayı başaramayan Werder Bremen, sezonun son 5 haftasına girilirken küme düşme tehlikesini atlatamadı. Ole Werner ve öğrencileri, son 7 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı ve zayıf halkalar arasında yer aldı. Geçtiğimiz hafta namağlup lider Bayer Leverkusen’e karşı BayArena deplasmanında çıkan Werder Bremen, şampiyonluğunu ilan eden rakibi karşısında 5-0’lık hezimetten kurtulamadı. Son 7 haftada kalesini 15 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 5 kez havalandırabildi. Düşme potasıyla arasında 5 puan fark bulunan Werder Bremen, bu hafta sahasında Stuttgart’ı konuk edecek.

Stuttgart Çok Formda

Stuttgart taraftarı önünde konuk ettiği Frankfurt karşısında rahat bir galibiyete imza attı ve Almanya Bundesliga’da son 11 haftaya namağlup performansıyla damga vurdu. Sebastian Hoeness ve öğrencileri, son 11 haftadan 9 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Frankfurt karşısında sezona damga vuran Guirassy ve Deniz Undav ikilisi gol perdesini açarken, son sözü Jamie Leweling söyledi ve farkı 3’e çıkardı. Son haftalara girilirken, Stuttgart çok formda. 3. sıradaki yerini korumayı başaran konuk ekip, en yakın rakibiyle puan farkını ‘ye kadar çıkarmayı başarırken, 2. sıradaki Bayern Münih’i ise yakaladı. 29 haftanın 20’sinde kazanan ve rakip fileleri tam 67 kez havalandırmayı başaran Stuttgart, Şampiyonlar Ligi iddiasını tam gaz sürdürüyor. Konuk ekip bu hafta formsuz Werder Bremen karşısında galibiyet arayacak.

Werder Bremen – Stuttgart Maç Bilgileri

Werder Bremen – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen takımında Jiri Pavlenka, Niklas Stark, Amos Pieper, Isak Hansen-Aaröen, Skelly Alvero’nun sakatlıkları devam ederken, Jens Stage ise kart cezalısı. Stuttgart cephesinde ise Dan-Axel Zagadou, Vagnoman, Nikolas Nartey ve Lilian Egloff’un sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Julian Malatini, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Justin Njinmah, Leonardo Bittencourt, Olivier Deman, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Fabian Bredlow, Maximilian Mittelstadt, Hiroki Ito, Waldemar Anton, Angelo Stiller, Pascal Stenzel, Chris Führich, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Enzo Millot, Sehrou Guirassy.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 11 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan, 11 haftanın ise 9’unda kazanan Stuttgart, 3. sıradaki yerini bırakmıyor. Bayern Münih’i yakalayan, son 5 haftada ise geçmek isteyen Stuttgart, bu hafta Werder Bremen deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Werder Bremen altın değerinde 3 puanı, ligin formda takımlarından Stuttgart karşısında aldı. Ev sahibi ligde kalma mücadelesi verirken, Stuttgart karşısında kazanarak, Bundesliga’da tam 7 hafta sonra galip geldi.