İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Liverpool İddaa Tahmini 21.04.2024

İngiltere Premier Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Fulham evinde, Liverpool’u ağırlayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fulham ile Liverpool takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 5.55, beraberlik tercihine 4.85, Liverpool galibiyetine ise 1.55 verildiğini görüyoruz.

Fulham 3 Maç Sonra Kazandı

Fulham Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu West Ham deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Rakibini 2-0 ile geçen Marco Silva’nın öğrencileri 3 maçlık kazanamama serisini de sona erdirdi. Premier Lig’de orta sıralarda yer alan ve rahat bir konumda bulunan Fulham bu hafta sonu ise Craven Cottage’de Liverpool’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Fulham’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Liverpool’dan Dramatik Mağlubiyet

Liverpool geçtiğimiz hafta sezonun en kritik mağlubiyetlerinden birini yaşadı. Jurgen Klopp’un öğrencileri Anfield’da konuk ettiği Crystal Palace karşısında mücadeleyi 1-0 kaybetti. Birçok pozisyondan yararlanamayan Liverpool adına sezonun kırılma anlarından biriydi diyebiliriz Crystal Palace maçı için. Arsenal’ın mağlup olduğu haftada fırsatı değerlendiremeyen Liverpool, hafta içi ise Atalanta’yı Avrupa Ligi’nde 1-0 mağlup etti ve turu geçmeleri için yeterli olmadı. Ligin bitimine 6 hafta var ve Liverpool, lider Manchester City’nin 2 puan gerisinde. Artık hata yapma lüksleri yok. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Joel Matip ve Conor Bradley’in sakatlıkları bulunuyor.

Fulham – Liverpool Maç Bilgileri

Fulham – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Joel Matip ve Conor Bradley’in sakatlıkları bulunuyor.

Fulham'ın 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

Liverpool ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Caoimhin Kelleher, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Conor Bradley, Alexis Mac Allister, Watura Endo, Mohamed Salah, Luis Diaz, Cody Gakpo, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Fulham geçen haftayı sürpriz bir galibiyet ile geçti.  West Ham deplasmanında 2-0 kazandılar ve 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de 3 maç aradan sonra kazanmayı başaran Fulham moral buldu. Bu hafta ise rakip Liverpool. Liverpool ise geçen hafta Anfield’da puan alamadı. Crystal Palace’ı konuk ettiler ve mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu yenilginin ardından lider Manchester City ile puan farkı 2’ye çıktı. Liverpool adına sezonun en kritik maçlarından biri. Craven Cottage’de hataya tahammülleri yok. Liverpool’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

intobet Oranı: MS 2 , Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…