İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace West Ham Bahis Tahmini 21.04.2024

İngiltere Premier Lig’de geçen haftayı puansız kapatan West Ham deplasmanda, Crystal Palace’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Crystal Palace ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 2.22, beraberlik 3.65, West Ham kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Crystal Palace’dan Sürpriz Galibiyet

Crystal Palace Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu büyük bir sürpriz yaptı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool’u 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Güçlü rakibine şampiyonluk yolunda ağır bir darbe indiren Oliver Glasner’in ekibi 5 maçlık kazanamama serisini de sona erdirmiş oldu. Kümede kalma yolunda kritik bir galibiyet alan Crystal Palace bu hafta sonu Selhurst Park’ta West Ham’ı konuk edecek. Maç öncesinde Crystal Palace’da Sam Johnstone, Chris Richards ve Rob Holding’in sakatlıkları devam ediyor.

West Ham Evinde Kaybetti

West Ham Premier Lig’de geçen haftayı puansız geçti. İç sahada konuk ettikleri Fulham’a 2-0 mağlup oldular. Kazanmaları beklenen maçtan mağlubiyet ile ayrılan David Moyes’un ekibi Avrupa yarışında yara aldı. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Bayer Leverkusen’i konuk eden West Ham mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı ve UEFA Avrupa Ligi’ne çeyrek finalde veda etti. Bu hafta sonu Premier Lig’de Crystal Palace’a konuk olacak West Ham’da George Earthy ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları bulunuyor.

Crystal Palace – West Ham Maç Bilgileri

Crystal Palace – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Sam Johnstone, Chris Richards ve Rob Holding’in sakatlıkları devam ediyor. West Ham’da George Earthy ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları bulunuyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

İddaa Tahmini

Crystal Palace Premier Lig’de 5 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Geçen hafta konuk oldukları Liverpool’u Anfiled’da 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Kötü gidişatı sonlandıran Crystal Palace bu hafta West Ham’ı ağırlayacak. West Ham ise hafta içi Avrupa Ligi’ne veda etti. Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de ise geçen hafta Fulham’a 2-0 kaybetmişlerdi. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yöneleceğim. Her iki takımında 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Rexbet Oranı: KGVAR , Oran 1.66

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…