sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 21.04.2024

Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi kapsamında 21 Nisan Pazar akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Freiburg – Mainz 05: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Freiburg deplasmanda son haftaların en iyi performanslarından birini sergilerken, iç sahada puan kayıplarına bir türlü çözüm bulamıyor. Christian Streich ve ekibi, son 5 iç saha maçında puan alamazken, geçen haftalarda deplasmanda üst üste 3. galibiyetini elde etti. Darmstadt 98 engelini kayıpsız geçmeyi başaran ev sahibi, son iç saha maçında ise Leipzig’e karşı 4-1’lik ağır mağlubiyetten kurtulamadı. Evinde çıktığı son 5 maçtan 2 puan çıkarabilen Freiburg, taraftarı önünde kaybettiği puanlarla, Avrupa yarışından uzak kaldı. Son 5 haftalık fikstüre girilirken, ev sahibi 29 haftadan topladığı 39 puanla 8. sırada yer alıyor. 6. sıradaki Frankfurt ile arasında 6 puan fark bulunan Freiburg, Avrupa yarışında yeniden iddialı bir konuma gelmek istiyorsa, deplasmanda gösterdiği etkiyi iç sahaya taşımak zorunda. Mainz 05 cephesinde göreve Bo Henriksen gelişiyle birlikte, yükseliş başladı. Almanya Bundesliga’da bu sezon zor günler geçiren konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından son 4 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, lige sıkı sıkı tutunmayı başardı. Darmstadt 98 karşısında sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Mainz 05, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Hoffenheim’a karşı ise 4-1’lik galibiyete imza attı. Son 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran ve rakip fileleri 10 kez havalandıran Mianz 05, bitime 5 hafta kala düşme potasının üzeriyle puan farkını 1’e kadar indirmeyi başardı. Konuk ekip bu hafta düşme hattından kurtulabilmek için, Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak. Mainz 05 takımının formunun zirvesinde olduğunu söyleyelim. Almanya Bundesliga’da bitime 5 hafta kala Avrupa potasına yetişmeye çalışan Freiburg ile kümede kalma mücadelesi veren Mainz 05 karşı karşıya gelecek. İç sahada puan kayıplarına son vermek isteyen ev sahibi ile son haftalardaki etkisini sürdürmek isteyen konuk ekibin, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz.

Monza – Atalanta: MS 2, 1.69 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 32 haftayı 11 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Raffaele Palladino ve öğrencileri, bitime 5 hafta kala 43 puanla 11. sırada yer alıyor. Bitime 5 hafta kala küme düşme hattından uzak kalmayı başaran Monza, son 3 haftada yaşadığı puan kayıplarına rağmen, ligin orta sıralarında kendisine yer buldu. Torino ve Napoli karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, ev sahibi geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanından golsüz beraberlikle dönmeyi başardı. İç sahada bu hafta Atalanta’ya karşı galibiyet arayacak olan Monza’da bu hafta önemli eksikler var. Zorlu mücadele öncesinde Andrea Carboni, Papu Gomez, Jean-Daniel Akpro, Gianluca Caprari ve Dany Mota’nın sakatlıkları devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftanın 6’sında puan kayıplarına engel olamayan Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı inal biletini cebine koydu. Zorlu Liverpool eşleşmesinde harika bir performans ortaya koyan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanırken, hafta içinde aldığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen, İngiliz devi karşısında tur biletini cebine koydu. Avrupa Ligi’nde sezonun en sürpriz sonuçlarından birine imza atan Atalanta, rotasını yeniden Serie A’ya çevirdi. Son 2 haftada 5 puan kaybeden konuk ekip, Cagliari’ye karşı aldığı mağlubiyetin ardından, Hellas Verona ile berabere kaldı. Bitime 5 hafta kala 51 puanla 7. sıraya kadar gerileyen Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde yeniden yükselişe geçmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalistler arasına girmeyi başaran Atalanta, Liverpool eşleşmesinde harika bir performans sergiledi. Ligde bir türlü puan kayıplarına çare bulamayan Atalanta, Avrupa dönüşünde Monza deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Reims – Montpellier: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 29 haftayı 11 galibiyet, 7 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan ve 40 puanla 8. sırada kendisine yer bulan Reims, bitime 5 hafta kala Avrupa hayallerine devam ediyor. William Still ve öğrencileri, son 3 haftada üst üste puan kayıpları yaşadı ve 6. sırayı yakalama şansını değerlendiremedi. Lyon ve Nice karşısında sahadan 1’er puanla ayrılan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Strasbourg’a karşı deplasmanda mağlup oldu. Nakamura’nın erken golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başaran Reims, 45. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalırken, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Umutları devam eden Reims, bu hafta Montpellier karşısında yeniden yükselişe geçmek istiyor. Milli ara dönüşünde Le Havre ve Lorient karşısında sahadan 3’er puanla ayrılmayı başaran Montpellier, en yakın rakiplerine karşı 2-0’lık galibiyetlere imza atarken, hem savunma hem de hücum hattında etkili bir futbol ortaya koydu. Geçtiğimiz hafta ligin en alt sırasında yer alan Clermont’a karşı puan kaybına engel olmayı başaramasalar da, 1-1’lik beraberlikle yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardılar. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 7’ye kadar çıkarmayı başaran Montpellier, bu hafta Reims deplasmanına konuk olacak. Sezonun İlk yarısı iç sahada Reims’e karşı 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Montpellier, bu hafta çok daha formda bir takım olarak rakibi karşısına çıkacak. Avrupa potasına yetişmek isteyen Reims ile kümede kalmak için son haftalarda yükselişe geçen Montpellier karşı karşıya geliyor. Ev sahibi puan kayıplarına son vermek isterken, konuk ekip ise düşme hattıyla farkı açmak istiyor. İki takımında 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.47

Bets10 Bahis Oranı: 5.00