sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 21.04.2024

Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi kapsamında 21 Nisan Pazartesi akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Brest – Monaco: MS 2, 2.23 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; Eric Serge Roy yönetiminde ilk 29 haftaya damga vuran Brest, geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanından aldığı mağlubiyete rağmen, zirve takibine devam ediyor. Lorient ve Metz karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanına konuk olan ev sahibi, bu sezon ilk kez bir maçta kalesini 4 gole kapatamadı. Son dakika yediği penaltı golüyle mağlup olan Brest, bitime 5 hafta kala liderin 10 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Lyon karşısında son dakikaya kadar iyi bir mücadele sergilemelerine karşın, ligin en iyi savunma performansı sergileyen ekip, 4 golle mağlup oldu. Lider ile puan farkını 7’ye indirmeyi başaramayan ev sahibi, bu hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Monaco’uu konuk edecek. Şampiyonluk iddiasını son 4 haftaya taşımak isteyen Brest’in, iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de son 5 haftaya girilirken, Monaco şampiyonluk umutlarını koruyor. 1 maç eksikle yoluna devam eden Adi Hütter ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Rennes’i mağlup ederek, hem zirveyle puan farkını 11’e indirmeyi başardı hem de 2. sıradaki Brest ile farkı 1’e indirdi. Kritik galibiyet konuk ekipte moralleri yerine getirirken, Monaco son 6 haftada maç kaybetmedi. 4 galibiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrılan Adi Hütter ve öğrencileri, 28 haftadan 15 galibiyet, 7 beraberlikle 52 puan toplamayı başardı. Rakip fileler tam 53 kez havalandıran konuk ekip, kalesinde ise 38 gole engel olamadı. Sezonun ilk yarısı Brest’i iç sahada zorlanmadan mağlup etmeyi başaran Monaco, şampiyonluk umutlarını son 4 haftaya taşımak istiyorsa, Brest engelini bir kez daha kayıpsız geçmek zorunda. Adi Hütter ve öğrencileri, liderin ardından ligin en iyi dış saha karnesine sahip. Fransa Ligue 1’de zirveyle puan farkını kapatmaya başlayan ve son 6 haftada maç kaybetmeyen Monaco, sezonun kader maçlarından birine çıkıyor. En yakın rakibi Brest ile karşı karşıya gelecek olan Adi Hütter ve öğrencileri, şampiyonluk yolunda 1 maç eksikle rakibinden daha avantajlı. Sezonun ilk yarısında Brest’i mağlup eden Monaco, yeniden rakibini mağlup edecektir.

PSG – Lyon: İY 0, 2.39 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 23 haftadır yoluna namağlup devam etmeyi başaran PSG, bitime 5 hafta kala en yakın rakibinin 10 puan üzerinde yoluna lider devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ligin en zayıf halkası Clermont ile berabere kalan Luis Enrique ve öğrencileri, elde ettiği avantajı kullandı ve rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Barcelona eşleşmesinin ilk maçından mağlubiyetle ayrılan PSG, deplasmanda zoru başardı ve İspanyol devini 4-1 mağlup ederek, devler sahnesinde yarı final biletini cebine koydu. Harika bir sonuçla Fransa Ligue 1’e dönen PSG, son 6 haftalık lig fikstüründen 4 beraberlik aldı ve rakipleriyle puan farkının kapanmasına engel olamadı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde yeniden puan farkını açmak isteyen Luis Enrique ve öğrencileri, bu hafta iç sahada Lyon’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’de son 5 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Lyon, 4 galibiyet, 1 beraberlikle dikkat çekti. Sezonun ilk yarısında küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Lyon, göreve Piere Sage’in gelişiyle birlikte düşme tehlikesini atlattı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Brest’e karşı alınan 4-3’lük galibiyetin ardından, düşme hattıyla aralarındaki puan farkı 15’e kadar yükseldi hem de konuk ekip kendisine 7. sırada yer buldu. Bu sezon Brest’e karşı 4 gol bulmayı başaran tek takım olan Lyon, bu hafta ise lider PSG karşısında galibiyet arayacak. Piere Sage ve öğrencilerinin aynı zamanda Fransa Kupası’nda ise final biletini cebine koyduğunu söyleyelim. Konuk ekip bitime 5 hafta kala çok formda ve moralli. Konuk ekibin ligin en formda takımlarından biri olduğunu söyleyelim. Fransa Ligue 1’de 23 maçlık yenilmezlik serisiyle adım adım şampiyonluğa yürüyen PSG, sezonun ilk yarısında küme düşme tehlikesi yaşadıktan sonra, sezonun ikinci yarısına damga vuran Lyon ile karşı karşıya geliyor. İki takımda ligin son düzlüğüne girilirken, çok formda. Ezeli rakiplerin bu hafta ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Salernitana – Fiorentina: MS 2, 1.48 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Bu hafta iç sahada Fiorentina’yı konuk edecek olan Salernitana, puan kaybetmesi halinde küme düşmeyi garantileyecek. 32 haftanın 30’unda puan kayıplarına engel olamayan ev sahibi, son 14 haftanın ise tamamında puan kaybetti. Düşme hattının üzeriyle arasında 13 puan fark bulunan ev sahibi, tüm maçları kazanması halinde dahi rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Ligde kalma umutları fazlasıyla azalan Salernitana, son 14 haftayı 11 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Galibiyetten uzak kalan ve kalesinde gördüğü 68 golle ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Salernitana, bu hafta iç sahada Fiorentina’ya karşı kazanmak zorunda. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta puan kayıplarına çare bulamayan Fiorentina, İtalya Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı finalistler arasına girmeyi başardı. Ligde son 5 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Genoa ile 1-1 berabere kaldı. Konferans Ligi’nde ise deplasmanda golsüz berabere kaldıkları Plzen’i iç sahada 2-0 mağlup ederek, tur atlamayı başardılar. Etkisini lige taşımak isteyen Fiorentina, bitime 5 hafta kala 44 puanla 10. sırada yer alıyor. Bu hafta ligin en zayıf halkası Salernitana’ya karşı deplasmanda galibiyet arayacaklar. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşmesi büyük ölçüde kesinleşen Salernitana, Konferans Ligi sahnesinden yarı final biletiyle dönen Fiorentina’yı sahasında konuk edecek. Fiorentina ligde puan kayıplarına son verecek ve rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.88

Bets10 Bahis Oranı: 11.35