İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Bologna Maç Tahmini 22.04.2024

İddaa fikstüründe 222 Nisan Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma evinde Bologna‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 19:30’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Roma galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.20, Bologna galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.11, beraberliğe 2.74, konuk ekibe ise 2.84 oran veriyor.

Roma Çok Formda

Geçen sezon Avrupa şampiyonluğunu son maçta kaçıran Roma, bu sezon De Rossi önderliğinde finale adım adım ilerliyor. Teknik adam değişikliğinin ardından İtalya Serie A Ligi’nde son 11 hafta sadece lider İnter’e karşı mağlup olan Roma, Avrupa Ligi’nde ise yarı finalistler arasında yer alıyor. Milan eşleşmesinde hem iç sahadan hem de deplasmandan galip çıkmayı başaran ev sahibi, deplasmanda aldığı 1-0’lık galibiyetin arından, hafta içi iç sahada Milan’ı 2-1 mağlup ederek tur atladı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 11 haftayı 8 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. Geçtiğimiz hafta Udinese karşılaşması 1-1’lik beraberlikle devam ederken, Ndicka’nın 70. dakikada yaşadığı üzücü sakatlığın ardından maç tatil edildi. 55 puanla 5. sırada yer alan Roma, bu hafta ligde en yakın rakiplerinden Bologna ile karşı karşıya gelecek. Bitime 6 hafta kala en yakın rakibini mağlup etmek isteyen Roma’da moraller yerinde.

Bologna Şampiyonlar Ligi Hedefinde

Bologna, Serie A’da son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. Genç teknik adamı Thiago Motta yönetiminde tarihi bir başarı gösteren konuk ekip, sezonun bitime 6 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde yer alıyor.  Son 12 haftada konuk ekibi mağlup edebilen tek takım lider İnter oldu. Son 4 hafta namağlup bir performans sergileyen Bologna, 360 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Empoli ve Salernitana’ya karşı  gol yemeden galip gelen konuk ekip, Frsoninoe ve Monza  ile son 2 haftada ise golsüz berabere kaldı. 32 hafta sonunda sahadan sadece 5 kez mağlup ayrılan kendisine 4. sırada yer bulan Bologna, bu hafta ligde ne yakın rakibi Roma’ya deplasmanda konuk olacak. Avrupa’dan yorgun dönen Roma karşısında, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyorlar.

Roma – Bologna Maç Bilgileri

Roma – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da  Evan Ndicka ve Romelu Lukaku’nun sakatlıkları devam ediyor. Bologna cephesinde ise Adama Soumaoro, Lewis Ferguson ve Jens Odgaard’ın sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Donny Huijsen, Angelino, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Leandro Paredes, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, El Shaarawy, Paulo Dybala.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Federico Ravaglia, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Victor Kristansen, Sam Beukema, Nikola Moror, Joshua Zirkzee, Lewis Ferguson, Michel Aebischer, Remo Freuler, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Roma ve Bologna, bitime 6 hafta kala karşı karşıya geliyor. İki takımda son 12 haftada sadece lidere karşı mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi hedefine devam eden iki takımında, bu zorlu 90 dakika sonunda puan kaybetse dahi rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.80

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna son haftaların en kritik galibiyetlerinden birine imza attı. En yakın rakipleri arasında yer alan ve son haftalarda oldukça iyi performanslar sergileyen Roma karşısında 3 golle galip geldi. Roma ise 90 dakika sonunda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.