İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan İnter İddaa Tahmini 22.04.2024

İtalya Serie A Ligi’nde derbi heyecanı yaşanıyor. 22 Nisan Pazartesi akşamı sahne alacak mücadelede, liderin en yakın takipçisi Milan sahasında lider İnter‘i konuk edecek. Saat 21:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.75, İnter galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Milan Derbiye Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sassuolo ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Milan, 5 maçlık galibiyet serisinin ardından kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında puan kaybından kurtulamadı. Hala liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Pioli ve öğrencileri, Sassuolo beraberliğinin ardından hafta içinde UEFA Avrupa Ligi hayallerine çeyrek final eşleşmesinde veda etti. Lig kapsamında Roma’ya karşı hem iç saha hem de deplasmanda kazanan ev sahibi, Avrupa’da ise ezeli rakibine 2 maçta da mağlup oldu. İç sahada alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, rövanşı deplasmanda 2-1 kaybetti. Rotasını son 6 haftada tamamen Serie A Ligi’ne çeviren Milan, bu hafta 14 puan gerisinde kaldığı lider İnter ile karşı karşıya gelecek. Derbiyi kazanarak 2. sıradaki yerini korumak isteyen ev sahibi, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde yoluna devam ediyor.

İnter Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

İtalya Serie A Ligi’nde 32 haftayı 26 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan İnter, bitime 6 hafta kala en yakın rakibinin 14 puan üzerinde yoluna lider devam ediyor. Tam 26 haftadır maç kaybetmeyen İnter, bu sezon sadece Sassuolo karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu hafta Milan derbisinde izleyeceğimiz İnter, kazanması halinde bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Sezonun ilk yarısında Milan’a karşı iç sahada 5-1’lik galibiyet elde etti. Ezeli rakibinin sahasında şampiyonluğunu ilan etme şansına sahip olan İnter, geçtiğimiz hafta iç sahada Cagliari ile 2-2 berabere kaldı. Beklenmedik bir puan kaybı yaşamalarına rağmen, yenilmezlik serisini sürdürmeyi başardılar. 32 maçta tam 77 gol bulan, kalesinde ise 17 gole izin veren İnter, gol istatistikleriyle de lige damga vuruyor.

Milan – İnter Maç Bilgileri

Milan – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Pierre Kalulu, Simon Kjaer, Tommaso Pobega’nın sakatlıkları devam ederken, Malick Thiaw ise kart cezalısı. İnter’de ise Juan Cuadrado’nun sakatlığı devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Alessandro Florenzi, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Denzel Dumfries, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Henrikh Mkhitaryan, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Alexis Sanchez, Marcus Thuram.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ni domine etmeyi başaran ve en yakın rakibine 14 puan fark açan İnter, bu hafta Milan derbisini kazanarak şampiyonluğunu ilan etme şansına sahip. Bitime 5 hafta kala fişi çekmek isteyen İnter, ezeli rakibinin sahasında galip gelerek, şampiyonluğunu ilan etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbide 3 gol atılıp, 3 kırmızı kart çıktı. 9 kişi maçı tamamlayan Milan evinde mağlubiyetten kurtulamazken, İnter deplasmanda 10 kişiyle kazanarak, İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğunu ilan etti. Kazananları tebrik ederiz.