Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 22.04.2024

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen Fenerbahçe deplasmanda, Sivasspor’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Sivasspor ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Sivasspor galibiyetinin 8.05, beraberlik tercihinin 4.90, Fenerbahçe galibiyetinin ise 1.44 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın İY 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Sivasspor Deplasmanda Kazandı 

Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanına konuk oldu. İkinci yarıda Menig’in attığı tek golle 1-0 kazanan Sivasspor Avrupa umutlarını devam ettiriyor. İlk 4 yarışında Trabzonspor’u mağlup etmeyi başaran Sivasspor, Beşiktaş’ın 2 puan bıraktığı haftayı da karlı geçmiş oldu. Süper Lig’de son 2 maçını kazanan Bülent Uygun’un ekibi bu hafta Fenerbahçe karşısında da sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Azizbek Tugunbev ve Ziya Erdal sakat olan isimler. Charilaos Charisis’in ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan 

Fenerbahçe Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettirmek istiyor. Geçen hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Sarı Lacivertliler mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Fenerbahçe ikinci yarıda Dzeko ve Batshuayi’nin attığı gollerle 3 puanın sahibi oldu. Hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Olympiakos’u konuk eden İsmail Kartal’ın öğrencileri 120 dakikasını 1-0 önde kapattığı maçta penaltılarla rakibine kaybetti ve UEFA Konferans Ligi’ne veda etti. Bu hafta Süper Lig’de Sivasspor’a konuk olacak Fenerbahçe’te tek hedef 3 puan. Puan kaybetmeleri halinde şampiyonluk şansları iyice azalacak. Maç öncesinde Fenerbahçe’de  Jayden Oosterwolde ve Luan Peres’in sakatlıkları sürüyor. Mira Zajc, Leandro Bonucci ve Serdar Aziz ise kadroda yer almıyor. 

Sivasspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Sivasspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Azizbek Tugunbev ve Ziya Erdal sakat olan isimler. Charilaos Charisis’in ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Fenerbahçe’de  Jayden Oosterwolde ve Luan Peres’in sakatlıkları sürüyor. Mira Zajc, Leandro Bonucci ve Serdar Aziz ise kadroda yer almıyor. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Clinton N’Jie, Rey Manaj

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Sivasspor’da moraller yerinde. Geçen hafta Trabzonspor deplasmanında 1-0 kazanan Sivasspor üst sıraları zorlamaya devam ediyor Bu hafta sonu ise Fenerbahçe karşısında sürpriz peşindeler. Fenerbahçe hafta içi Konferans Ligi’nden elendi. Artık tek hedef Süper Lig şampiyonluğu. Lider Galatasaray’ın 2 puan gerisindeler. Geçen hafta Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 2-1 ile geçmişlerdi. İsmail Kartal’ın ekibi maçın favorisi. Maçı domine edeceklerini ve ilk 45 dakikadan işi bitireceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: İY 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…