İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Mallorca İddaa Tahmini 22.04.2024

İspanya La Liga’da alt sıraları yakından ilgilendire bir maç. Sevilla evinde, Mallorca’yı konuk edecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sevilla ile Mallorca takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Sevilla galibiyetine 2.02, beraberlik tercihine 3.25, Mallorca galibiyetine ise 4.25 verildiğini görüyoruz.

Sevilla 2 Maçtır Kazanıyor 

Sevilla La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Las Palmas deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Kazanmalarını bekliyordum ve beklediğim gibi de oldu. Gran Canaria’dan 2-0’lık galibiyet ile dönen Sevilla’da moraller yerinde. La Liga’da oynadığı son 2 maçı da kazanan Quique Flores’in ekibi kümede kalma umutlarını iyice arttırdı. 1 maçları eksik ve düşme hattının 9 puan önündeler. Bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Mallorca’yı konuk edecekler ve maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Aria Pedrosa ve Djibril Sow sakat. Kike Salas ise kart cezalısı. 

Mallorca Alt Sıralarda 

Mallorca La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Real Madrid’e 1-0 mağlup oldular. Güçlü rakibine karşı da puan almaları oldukça zor bir ihtimaldi. La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamayan Mallorca’nın henüz rahat bir konumda olmadığını belirtelim. Düşme hattında yre alan Cadiz’in sadece 6 puan üzerindeler. Bu hafta kazanırlarsa eğer, biraz rahatlayacaklar ama Sevilla karşısında da işleri kolay değil. Maç öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Sevilla – Mallorca Maç Bilgileri

Sevilla – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Aria Pedrosa ve Djibril Sow sakat. Kike Salas ise kart cezalısı. 

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Sergio Ramos, Kike Salas, Jesus Navas, Suso, Boubakary Soumare, Isaac Bernal, Adnan Januzaj, Alejo Veliz, Youssef En Nesyri

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Sevilla’nın geçen hafta kazanmasını bekliyordum. Konuk oldukları Las Palmas deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Sevilla kümede kalma umutlarını iyice arttırdı. Mallorca ise lider Real Madrid’e direnemedi. Mücadeleyi 1-0 kaybettiler. Sevilla maçın favorisi. Son dönemde iyi oynuyorlar ve iyi sonuçlar alıyorlar. Mallorca deplasmanda etkisiz. Sevilla karşısında zorlanacaklardır. Flores’in ekibinden 3 puan beklentim var. Mallorca engelini geçmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.76

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…