İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Chelsea İddaa Tahmini 23.04.2024

İngiltere Premier Lig’de Salı günü tek maç var. Chelsea deplasmanda, Arsenal’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Arsenal ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 1.55, beraberlik tercihinin 4.80, Chelsea galibiyetinin ise 5.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın KGVAR ve 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Arsenal Hata Yapmadı

Arsenal Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Wolverhampton deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Molineux Ground’da rakibini 2-0 mağlup eden Mikel Arteta’nın öğrencileri maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Aston Villa mağlubiyetini unutturan Arsenal bu hafta içi ise Londra derbisinde Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da savunmadan Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor.

Chelsea Sürpriz Peşinde

Chelsea Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu maç oynamadı. 2 hafta önce Stamford Bridge’de konuk ettikleri Everton’ı farklı geçerek Avrupa umutlarını devam ettirdiler. Everton’ı 6-0 mağlup eden Chelsea yenilmezlik serisini 7 maça çıkarttı. Cole Palmer son dönemde attığı gollerle Chelsea’nin en dikkat çeken oyuncusu. Bu hafta ise lider Arsenal’ın konuğu olacaklar. Avrupa umutlarını sürdürmek isteyen Chelsea Emirates’de puan peşinde. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James, Christopher Nkunku ve Romeo Lavia’nın sakatlığı devam ediyor.

Arsenal – Chelsea Maç Bilgileri

Arsenal – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da savunmadan Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor. Chelsea’de Reece James, Christopher Nkunku ve Romeo Lavia’nın sakatlığı devam ediyor.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Cole palmer, Nicholas Jackson

İddaa Tahmini

Arsenal geçen hafta Wolverhampton deplasmanında 2-0 kazanarak moral buldu. Aston Villa yenilgisinin ardından kazanmaları önemliydi. Maç fazlasıyla liderliğe yükselen Arsenal bu hafta Chelsea’ye konuk olacak. Chelsea Premier Lig’de oynadığı son maçta Everton’ı 6 golle geçmeyi başardı. Geçen hafta sonu ise Premier Lig’de maç oynamadılar. Arsenal maçın favorisi. Chelsea Premier Lig’de uzun bir süredir kaybetmiyor. Arsenal karşısında da reaksiyon gösterebilirler. Gollü bir karşılaşma beklentim var

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…