Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Beşiktaş İddaa Tahmini 23.04.2024

Ziraat Türkiye Kupası yarı final heyecanı başlıyor. Beşiktaş deplasmanda, Ankaragücü karşısında avantaj peşinde. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve ATV kanalından yayınlanacağını belirtelim.

AnkaragücüBeşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Ankaragücü kazanır 3.20, beraberlik 3.80, Beşiktaş kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Ankaragücü Sürpriz Yaptı

Ankaragücü Türkiye Kupası çeyrek final maçında büyük bir sürpriz yapmıştı. Kupanın favorilerinden biri olarak gösterilen Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek turu geçmeyi başardılar. Adını yarı finale yazdıran Emre Belözoğlu’nun ekibi yarı final ilk maçında Beşiktaş’ı konuk edecek. Geçtiğimiz Cuma günü Süper Lig’de Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Ankaragücü Vodafone Park’ta rakibine 2-0 kaybetmişti. Bu kez Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ı mağlup ederek avantaj yakalamak istiyorlar. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş Moral Buldu

Beşiktaş’ta bildiğimiz gibi teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrıldı. Yardımcı antrenör Serdar Topraktepe yönetiminde geçen hafta Süper Lig’de Ankaragücü’nü Vodafone Park’ta konuk eden Siyah Beyazlılar karşılaşmayı 2-0 kazanarak moral buldu. Üst üste 5 maçlık kazanamama serisini de sona erdirdiler. Türkiye Kupası çeyrek final maçında Konyaspor’u eleyerek yarı finale yükselen Siyah Beyazlılar, yarı finalde Ankaragücü’nün konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Tayfur Bingöl, Semih Kılıçsoy ve Omar Colley’in seakatlıkları bulunuyor.

Ankaragücü – Beşiktaş Maç Bilgileri

Ankaragücü – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve ATV kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı devam ediyor. Beşiktaş’ta Tayfur Bingöl, Semih Kılıçsoy ve Omar Colley’in seakatlıkları bulunuyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Jakckson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Ankaragücü geçen hafta Cuma günü konuk olduğu Beşiktaş’a 2-0 kaybetti. Süper Lig’de düşme tehlikesi yaşıyorlar. Bu hafta ise Beşiktaş’ı Türkiye Kupası’nda konuk edecekler. Beşiktaş ise ilk 4 umutlarını sürdürdü. Türkiye Kupası’nı şampiyonluk ile tamamlarlarsa, önümüzdeki sezon Avrupa’ya katılacaklar. Çeyrek finalde Konyaspor’u elemişlerdi. Ankara’da Ankaragücü karşısında da Beşiktaş’ı favori görüyorum ama Ankaragücü ilk maçta avantaj peşinde. Gollü bir maç beklentim var. Fileler en az 3 kez havalanacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.73

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…