İddaa Tahminleri ve Analizleri

Lazio Juventus İddaa Tahmini 23.04.2024

İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinin rövanşında, Lazio ile Juventus kozlarını paylaşacak. 23 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlayan dev maç, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.30, Juventus galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.25, 2.5 Alt 1.65 oran kazandırıyor.

Lazio Kazanmak Zorunda

İtalya Kupası’nda yarı finalistler arasında yer alan Lazio, Juventus deplasmanından aldığı 2-0’lık mağlubiyetle, final şansını zora soktu. Evinde en az 3 farkla ezeli rakibini mağlup etmek zorunda kalan Lazio, ilk maçta rakip kaleye isabetli şut dahi atamazken, savunmada ise önemli açıklar verdi. Igor Tudor’un göreve gelişiyle birlikte İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçen ev sahibi, 5 maçın 4’ünü kazandı. Salernitana galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta Genoa deplasmanında galibiyetlerine devam eden Lazio, bitime 5 hafta kala 52 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Avrupa umutların devam eden Tudor’un öğrencileri, bu sezon Juventus ile 3 kez karşı karşıya geldi. Tek galibiyetini iç sahada alan, 2 deplasman maçından ise galibiyet çıkarmayan ev sahibi, tekrar Juventus’a karşı iç sahada kazanmak zorunda.

Juventus Final Yolunda

İtalya Serie A Ligi’nde zirveden uzak kalan Juventus, gözünü İtalya Kupası’na dikti. Final kapısını Lazio’ya karşı iç sahada aldığı 2-0’lık galibiyetle aralayan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, 90 dakika boyunca rakibine göz açtırmadı. Maçı kalesine isabetli şut dahi gelmeden tamamlayan Juventus cephesinde, galibiyeti getiren goller Federico Chiesa ve Dusan Vlahovic’ten geldi. Rövanşa büyük bir avantajla çıkacak olan Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde son 12 haftanın 10’unda puan kaybetti. 2 haftadır Torino ve Cagliari karşısında sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kalan konuk ekip, 21. haftaya kadar İnter ile birlikte şampiyonluğunu en güçlü adayı olurken, bitime 5 hafta kala şampiyonluk yarışında havlu attı ve 3. sıraya kadar geriledi. Elinde kalan tek kupa şansını değerlendirmek isteyen Juventus, ezeli rakibi  karşısında ilk maçın avantajını iyi değerlendirmek istiyor.

Lazio – Juventus Maç Bilgileri

Lazio – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Mattia Zaccagni, Matteo Guendouzi ve Ivan Provedel’in sakatlıkları devam ediyor. Juventus cephesinde ise Nicolo Fagioli ve Paul Pogba kart cezalısı.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Christos Mandas, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Nicolo Casale, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Daichi Kamada, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Fabio Miretti, Moise Kean, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Eşleşmenin ilk maçından Juventus galip çıkmayı başardı. 2 golle kazanıp, Lazio’ya gol şansı vermediler. İç sahada bu sezon rakibini mağlup etmeyi başaran Lazio, yeniden Juventus’a karşı kazanmak zorunda. Allegri ve öğrencileri ise Serie A’da kaçan şampiyonluğun ardından, İtalya Kupası’nı kaybetmek istemiyor. İki takımında karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı dev maçta, kazanan Lazio oldu. Ev sahibi rövanşı kazanmasına rağmen, ilk maçtan 2 farklı skorla galip çıkmayı başaran Juventus, kaybetmesine rağmen İtalya Kupası’nda final biletini cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.