sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.04.2024

24 Nisan Çarşamba günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar. 

Wolverhampton – Bournemouth : KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.54 (Bets10) ; Wolverhampton Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta Molineux Ground’da konuk ettikleri Arsenal’a diş geçiremediler. Karşılaşmanda 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Gary O’Neil’ın ekibi üstr üste 5 maçtır galip gelemiyor. Hedefsiz kalan Wolverhampton bu hafta içi Molineux Ground’da Bournemouth’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Craig Dawson, Leon Chiwome ve Pedro Neto’nun sakatlıkları sürüyor. Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu puan almayı başaramadı. Villa Park’ta konuk oldukları Aston Villa’ya 3-1 mağlup oldular. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Andoni Sagarna’nın öğrencileri Premier Lig’de hedefsiz. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamadılar ve bu hafta içi Molineux Ground’da Wolverhampton’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Marcus Tavernier, Luis Sinisterra ve Chris Mepham sakat olan isimler. Wolverhampton’da kötü gidişat devam ediyor. Geçen hafta sonu Arsenal’ı konuk ettiler ve mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Bu yenilginin ardından kazanamama serileri 5 maça çıktı. Bournemouth’da son haftalarda puan kaybediyor. Geçen hafta sonu Aston Villa deplasmanında 3-1 kaybettiler. Gol yeme sorunları devam ediyor. Molineux Ground’da gollü bir maç bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

Manchester United – Sheffield United: H1, 1.44 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Manchester United Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu FA Cup yarı final maçında Championship ekibi Coventry ile karşı karşıya gelen Kırmızı Şeytanlar normal süresi ve uzatmaları 3-3 berabere biten maçta rakibini penaltı atışları ile mağlup ederek finalist oldular. Finalde ise rakip Manchester City. Premier Lig’de son 4 maçından galibiyet çıkartamayan Erik ten Hag’ın ekibi bu hafta son sıradaki Sheffield United’ı konuk edecek. Maç öncesinde Manchester United’da Raphael Varane, Luke Shaw, Mason Mount, Anthony Martial, ve Lisandro Martinez’in sakatlıkları sürüyor. Sheffield United Premier Lig’de haftalardır galibiyet alamıyor. Geçen hafta sonu konuk ettikleri Burnley’den puan alamadılar. Bramall Lane’de rakibine 4-1 kaybeden Chris Wilder’ın öğrencileri son sırada yer almaya devam ediyor. Üst üste 9 maçtır kazanamayan Sheffield United’ın bu haftanın ardından küme düşmesi kesinleşebilir. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da Jack Robinson, John Egan, Anis Slimane, Rhian Brewster ve Tom Davies sakat olan isimler. Manchester United Premier Lig’de Avrupa umutlarını sürdürmek istiyor. Hafta sonu Coventry’i penaltılarla geçtiler ve FA Cup’da finale kaldılar. Bu hafta sonu ligde Sheffield United’ı konuk edecekler. Sheffield United ligin dibinde. Küme düşen ilk takım olmaları yüksek ihtimal diyebiliriz. Geçen hafta Burnley’e 4-1 kaybettiler. Old Trafford’da puan almalarını beklemiyorum. Erik ten Hag’ın ekibi farklı kazanarak haftayı 3 puan ile kapatır.

Crystal Palace – Newcastle United: MS 2, 2.13 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Crystal Palace Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Selhurst Park’ta konuk ettikleri West Ham’ı gole boğdular. Karşılaşmadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılan Crystal Palace’da moraller yerinde. Son 2 maçını kazanarak geçen Oliver Glasner’in ekibi bu hafta içi Newcastle United ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Crystal Palace’da Sam Johnstone, Marc Guehi ve Cheick Doucoure’nin sakatlıkları sürüyor. Newcastle United son haftaların formda takımlarından biri. Eddie Howe’un ekibi oynadığı son maçta St. James Park’ta Tottenham’ı konuk etti ve karşılaşmadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Son 4 maçtan 10 puan çıkartan Newcastle United’ın Avrupa umutları da devam ediyor. Bu hafta Selhurst Park’ta Crystal Palace’a konuk olacak Newcastle United maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Nick Pope, Valentino Livramento, Joe Willock, Callum Wilson ve Joelinton’un sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace’da moraller yerinde. Premier Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Crystal Palace, Liverpool ve West Ham maçlarından 6 puan çıkarttı. Kümede kalma yolunda çok kritik galibiyetler aldılar. Newcastle United ise oynadığı son maçta West Ham’ı 4-0 mağlup etmişti. Premier Lig’de son 4 haftada 10 puan topladılar. Avrupa umutlarını da devam ettiriyorlar. Newcastle United maçın favorisi. Crystal Palace deplasmanında kazanarak yollarına devam ederler.

Toplam İddaa Oranı: 4.26

Bets10 Bahis Oranı: 6.48