İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Manchester City İddaa Tahmini 25.04.2024

İngiltere Premier Lig’de haftanın kapanı maçı. Brighton evinde, Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Brighton ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brighton kazanır 6.40, beraberlik 5.00, Manchester City kazanır ise 1.48 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 2 ve 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.  

Brighton’da Puan Kayıpları 

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu maç oynamadı. Bir önceki hafta ise Turf Moor’da Burnley’e konuk oldular ve 1 puanı zor kurtardılar. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan Roberto De Zerbi’nin ekibi formsuz bir dönemden geçiyor. Premier Lig’in bitimine 5 hafta kaldı ve Brighton’ın Avrupa şansının iyice azaldığını belirtelim. Bu hafta ise AMEX’de Manchester City’i konuk edecekler ve işleri bir hayli zor. Karşılalma öncesinde Brighton’da Evan Ferguson, Solomon Marco, Billy Gilmour ve Adam Webster’ın sakatlıkları sürüyor. 

Manchester City Favori Taraf 

Manchester City geçtiğimiz hafta sonu FA Cup yarı final maçında Chelsea ile karşı karşıya geldi ve rakibini tek golle 1-0 mağlup ederek tur atladı. Finale yükselen Manchester City finalde Manchester United ile karşılaşacak. Premier Lig’de ise lider Arsenal’ın 4 puan gerisinde yer alan Pep Guardiola’nın ekibinin 2 maçı eksik. Kalan 6 maçını kazanmaları halinde Manchester City sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. Bu hafta konuk olacakları Brighton deplasmanında maçın net favorisiler ve kazanmaları bekleniyor. Maç öncesinde Manchester City’de eksik bulunmadığını belirtelim.

Brighton – Manchester City Maç Bilgileri

Brighton – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Evan Ferguson, Solomon Marco, Billy Gilmour ve Adam Webster’ın sakatlıkları sürüyor. 

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Danny Welbeck

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, John Stones, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Brighton’ın Premier Lig’de son haftalarda gidişatı oldukça kötü. Üst üste 4 maçtır kazanmıyorlar. Avrupa şansları da iyice azaldı. Manchester City ise liderliği Arsenal’a tekrardan kaptırdı ama Manchester City’nin maçları eksik. Lider Arsenal’ın 4 puan gerisindeler ve Manchester City’nin 2 maçı eksik. Hafta sonu FA Cup yarı finalinde Chelsea’yi tek golle geçerek finale çıktılar. Premier Lig’de bu hafta Brighton’a konuk olacaklar. Manchester City net favori. Pep Guardiola’nın ekibi rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…