Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient PSG İddaa Tahmini 24.04.2024

24 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lorient evinde PSG‘yi konuk edecek. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS.

Bets10, Lorient galibiyetine 7.60, beraberliğe 5.35, PSG galibiyetine ise 1.38 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 6.17, beraberliğe 4.58, konuk ekibe ise 1.24 oran veriyor.

Lorient Zor Günler Geçiriyor

Son haftalarda devam eden kötü gidişatla birlikte, Lorient’in ligde kalma umutları azalıyor. Regis Le Bris direktörlüğünde son 5 haftadan galibiyet çıkaramayan ev sahibi, 29 haftadan ise sadece 6 galibiyet çıkarabildi. Bitime 5 hafta kala sahasında lider PSG’yi konuk edecek olan Lorient, son 5 haftanın 4’ünde skor dahi üretmeyi başaramazken, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. 5 maçlık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen ce küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam eden ev sahibi, Clermont’un ardından Ligue 1’in en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. Kalesini 29 maçta 55 gole kapatamayan Lorient, aynı zamanda ligin en fazla gol yiyen takımı. Bu hafta sahasında Ligue 1’in liderini konuk edecek olan Lorient’in, şampiyonluk yolundaki rakibi karşısında işi zor.

PSG Şampiyonluğunu İlan Edebilir

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, bu hafta Clermont deplasmanına şampiyonluk için çıkıyor. Tam 24 haftadır Ligue 1’de namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Luis Enrique’nin öğrencileri, 29 hafta sonunda ise sadece Nice karşısında sahadan puansız ayrıldı. Ligi domine etmeyi başaran PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yarı finalistler arasında yer alıyor. Hafta içinde Barcelona’ya karşı deplasmanda 4-1’lik galibiyete imza atan PSG, lige yorgun dönmesine rağmen kazanmaya Lyon karşısında 4-1’lik skorla devam etti. En yakın rakibiyle puan farkını 11’e kadar çıkarmayı başaran PSG, bu hafta Monaco’nun puan kaybetmesi halinde, Clermont’u mağlup ederek bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etme fırsatına sahip. Lider son 5 haftaya küme düşme hattının içerisinde giren rakibine karşı hata yapmak istemiyor.

Lorient – PSG Maç Bilgileri

Lorient – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Igor Silva ve Laurent Abergel’in sakatlıkları devam ediyor. PSG’de ise Presnel Kimpembe’nin sakatlığı devam ederken, Lucas Hernandez ve Manuel Ugarte ise kart cezalısı.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Nathaniel Adjei, Isaak Toure, Julien Laporte, Imran Louza, Panos Katseris, Theo Le Bris, Ayman Kari, Julien Ponceau, Badredine Bouananil, Mohamed Bamba.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitinha, Danilo Pereira, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Matias Ramos, Mbappe, Zaire Emery.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 24 hafta namağlup bir performans grafiğiyle liderliği bırakmayan ve ligin en iyi hücum performansını ortaya koyan PSG, bu hafta ligin düşme hattında yer alan ve en kötü savunma performansını sergileyen Clermont’a karşı deplasmanda, raht bir galibiyet alakaca ve şampiyonluk için Monaco’nun puan kaybını bekleyecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.58

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in liderlik koltuğunda oturan PSG, Lorient karşısında 4 golle galip gelmeyi başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan PSG, beklediğimiz gibi deplasmandan rahat bir galibiyet aldı.