İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Salernitana İddaa Tahmini 26.04.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde son 5 haftaya girilirken, küme düşme tehlikesini yakından hisseden Frosinone ile Salernitana karşı karşıya geliyor. 26 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Bets10, Frosinone galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.65, Salernitana galibiyetine ise 6.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Frosinone Düşme Hattından Kurtulmak İstiyor

Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nin 33. haftası kapsamında Torino deplasmanına konuk olan Frosinone, üst üste 4. beraberliğini aldı ve 90 dakikayı golsüz eşitlikle noktaladı. Son 4 haftanın tamamında sahadan 1’er puanla ayrılan ev sahibi adına bu beraberlikler kümede kalmak için önemliyken, galibiyet hasretinin ise 12 haftaya çıkmasıyla birlikte, Frosinone henüz düşme potasından çıkamadı. Son 12 haftayı 6 mağlubiyet, 6 beraberlikle geride bırakan Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, 33 haftalık fikstürden ise 6 galibiyet çıkarabildi. Son 4 haftadan alınan 1’er puanın ardından, düşme hattının üzerinde yer alan Udinese ile aralarındaki puan farkı kapandı. Averajla rakibine geçilen Frosinone, bitime 6 hafta kala, en yakın rakiplerinde Salernitana’ya karşı galibiyet arayacak.

Salernitana Vedaya Hazırlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde bitime 5 hafta kala tehlike çanları Salernitana için çalıyor. Bu hafta Frosinone deplasmanında izleyeceğimiz konuk ekip, mağlup olması halinde küme düşmeyi garantileye ilk takım olacak. Tam 15 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan, 33 haftalık fikstürden ise sadece 2 galibiyet çıkarmayı başarabilen Salernitana, 4 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen, ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. Küme düşme hattının üzeriyle arasında 13 puan fark bulunan konuk ekip, tüm maçlarını kazanması halinde dahi kümede kalma şansını rakiplerinin eline bıraktı. Kalesinde tam 70 gole engel olamayan, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Fiorentina’ya karşı evinde 2-0’lık skorla mağlup olan Salernitana, ligde kalmak adına umut vermekten çok uzakta.

Frosinone – Salernitana Maç Bilgileri

Frosinone – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone cephesinde Sergio Kalaj ve Anthony Oyono’nun sakatlıkları devam ediyor. Salernitana’da Giulio Maggiore, Grigoris Kastanos’un sakatlıkları devam ederken, Antonio Candreva ise kart cezalısı.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Emanuele Valeri, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Pol Lirola, Nadir Zortea, Enzo Barrenechea, Matias Soule, Luca Mazzitelli, Demba Seck, Walid Cheddira.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Pasquale Mazzocchi, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Chukwubuikem Ikwuemesi, Giulio Maggiore, Simmy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde düşme hattının üzeriyle puan farkını kapatan Frosinone, ligde kalmak yolunda en kritik sınavlarından birini verecek. Ligin en zayıf halkasıyla karşı karşıya gelecek olan Frosinone, ligden düşmesi büyük ölçüde garantilenen Salarnitana’ya karşı sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Frosinone iç sahada Matias Soule, Marco Brescianini ve Nadir Zortea’nın golleriyle kazandı. Ev sahibi gol yemeden 3 golle galip gelmeyi başardı. Frosinone ligde kalma umutlarını korurken, Salernitana ise Serie A’ya veda etti. Kazananları tebrik ederiz.