Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Nantes İddaa Tahmini 26.04.2024

İddaa fikstüründe 26 Nisan Cuma akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 31. hafta mücadelesinde, Montpellier ile Nantes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Montpellier galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.70, Nantes galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.03 oran kazandırıyor.

Montpellier Son Haftalarda Formda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, Fransa Ligue 1’de son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Bu sezon ilk kez 4 maç boyunca mağlup olmayan Michel Der Zakarian e öğrencileri, düşme hattıyla puan farkını 8’e çıkararak, bitime 4 hafta kala rahat bir nefes almayı başardı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Reims deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, kritik haftayı kayıpsız geçti ve ligde kalmak adına önemli bir adım attı. Son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Montpellier, 4 maçta rakip fileleri 7 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Le Havre, Lorient ve Reims karşısında galip gelmeyi başaran, Clermont deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle dönen Montpellier, son haftalarda formda.

Nantes Deplasmanda Etkili

Nantes cephesinde 4 hafta öne yapılan Antoine Kombouare hamlesine rağmen küme düşme tehlikesi devam ediyor. Ligde kalmak için mücadele veren Nantes, teknik adam değişikliğinin ardından son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 galibiyetle geride bıraktı. Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya girilirken, konuk ekibin düşme potasıyla arasında 3 puan fark bulunuyor. Deplasmanda Nice ve Le Havre engellerini galibiyetlerle geçmeyi başaran Nantes, iç sahada ise Lyon ve Rennes’e karşı mağlubiyetlerden kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Rennes’e karşı 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekibin, ligde kalmak için deplasman galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Nantes bu hafta 5 puan gerisinde kaldığı Montpellier’e deplasmanda konuk olacak.

Montpellier – Nantes Maç Bilgileri

Montpellier – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier’de bu hafta Khalil Fayad, Musa Al-Tamari, Axel Gueguin, Theo Sainte-Luce’nin sakatlıkları devam ediyor. Nantes cephesinde ise Bastien Meupiyou, Moses Simon, Tino Kadewere ve Ignatius Ganago’nun sakatlıkları devam ediyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Becir Omeragic, Modibo Sagnan, Maxime Esteve, Mincarelli Davin, Boubakar Kouyate, Silvan Hefti, Joris Chotard, Teji Savanier, Arnaud Nordin, Akor Adams.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Nicolas Pallois, Charles Castelletto, Nathan Zeze, Jean-Kevin Duverne, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Marcus Regis Coco, Benie Traore, Mostafa Mohamed, Matthis Abline.

İddaa Tahmini

Montpellier ve Nantes adına 31. hafta mücadelesi 3 puandan fazlasını ifade ediyor. Kümede kalma mücadelesi veren iki takımda, kazanarak puan farkını düşme hattıyla açmak istiyor. Son 4 haftada namağlup performansıyla dikkat çeken Montpellier ve deplasmanda etkili olmaya başlayan Nantes’in, bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 2 gol, 2 kırmızı karta sahne olan Fransa Ligue 1 mücadelesinden, kazanan çıkmadı. Montpellier ve Nantes maçta 1’er gol bulmayı başardı. Ev sahibi Montpellier son 5 dakikada 2 kırmızı kartla 9 kişi kaldı. İki takımda beklediğimiz gibi skor üretmeyi başardı.