İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Mallorca İddaa Tahmini 28. 04.2024

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Mallorca deplasmanda, Cadiz’e konuk olacak. Saat 15.00’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Cadiz ile Mallorca zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Cadiz galibiyetinin 2.60, beraberlik tercihinin 2.92, Mallorca galibiyetinin ise 3.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Cadiz Farklı Kaybetti

Cadiz La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Montilivi’de Girona’ya konuk olan Cadiz mücadeleyi 4-1 kaybetti. Celta Vigo’nun kazandığı haftayı puansız geçen Cadiz’in 17 sıradaki Celta Vigo ile arasındaki puan farkı da 6’ya yükselmiş oldu. Son 2 maçını kaybeden Cadiz bu hafta sonu Nuevo Mirandilla’da Mallorca’yı konuk edecek. Mallorca ile aralarında da 6 puanlık fark var ve Cadiz bugün kazanırsa, alt sıralar için kartlar yeniden dağıtılacak. Maç önecsinde Cadiz’de Luis Hernandez, Jorge Mere, Jose Mari ve Fede San Emeterio sakat olan isimler.

Mallorca Evinde Kaybetti

Mallorca La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Sevilla karşısında puan alamadılar. Mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Mallorca’da moraller bozuk. Son 3 maçından da galibiyet alamadan ayrılan Javier Aguirre’nin ekibi bu hafta Cadiz’e konuk olacak. Rakibinin 6 puan önünde yer alan Mallorca’nın düşme tehlikesi de sürüyor. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Jose Copete kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Cadiz – Mallorca Maç Bilgileri

Cadiz – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Luis Hernandez, Jorge Mere, Jose Mari ve Fede San Emeterio sakat olan isimler. Mallorca’da Jose Copete kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Christopher Ramos, Ruben Sobrino

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Cadiz geçen hafta Girona deplasmanından puansız döndü. Montilivi’de rakibine 4-1 mağlup oldular. La Liga’da son 2 maçını kaybeden Cadiz düşme hattında yer alıyor. Mallorca’da ise galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçen hafta Sevilla deplasmanında 2-1 kaybettiler. Bugün konuk olacakları Cadiz’in 6 puan önündeler ama hala düşme tehlikeleri devam ediyor. Bugün Cadiz’e kaybetmeleri halinde de kalan 5 hafta Mallora adına çok zor geçecek. Birbirine denk iki takımın maçında kısır bir 90 dakika bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.22

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.40

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…