İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Rayo Vallecano İddaa Tahmini 28. 04.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Rayo Vallecano deplasmanda, Villarreal’e konuk oluyor. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Villarreal ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 1.78, beraberlik 3.95, Rayo Vallecano kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış.

Villarreal’den 3 Puan

Villarreal La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Almeria deplasmanından 3 puan ile döndü. Son sıradaki rakibini 2-1 mağlup eden Marcelino’nun öğrencileri Avrupa umutlarını da devam ettirdi. Villarreal La Liga’da Şubat ayından bu yana sadece 1 kez mağlup oldu. O mağlubiyeti de La Ceramica’da Atletico Madrid karşısında aldılar. Bu hafta sonu La Ceramica’da Rayo Vallecano’yu konuk edecek Villarreal maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Yeremy Pino, Bertrand Traore, Eric Bailly ve Juan Foyth’un sakatlıkları sürüyor.

Rayo Vallecano 4 Maçtır Kaybetmiyor

Rayo Vallecano La Liga’da son haftalarda iyi bir hava yakalamış durumda. Inigo Perez’in öğrencleri geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da konuk ettiği Osasuna’yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. La Liga’da üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Rayo Vallecano’nun kümede kalma umutları da iyice artmış durumda. Bu hafta sonu La Ceramica’da konuk olacakları Villarreal karşısında da 3 puan peşindeler. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da Alvaro Garcia ve Diego Mendez’in sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Villarreal – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Yeremy Pino, Bertrand Traore, Eric Bailly ve Juan Foyth’un sakatlıkları sürüyor. Rayo Vallecano’da Alvaro Garcia ve Diego Mendez’in sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Villareral geçen hafta Almeria deplasmanına konuk oldu ve rakibini 2-1 mağlup etti. La Liga’da son 10 maçta sadece Atletico Madrid’e kaybettiler. Bu hafta Rayo Vallecano’yu konuk edecekler. Rayo Vallecano ise geçen hafta Osasuna’yı 2-1 ile geçti. Vallecas’da hata yapmadılar ve aldıkları 3 puan ile düşme hattı ile puan farkı 9’a çıktı. La Ceramica’da favori taraf Villarreal. Rayo Vallecano karşısında da kazanarak Avrupa umutlarını devam ettirmelerini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…