Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Kasımpaşa İddaa Tahmini 05.05.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Kasımpaşa deplasmanda, Başakşehir’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Başakşehir ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 2.16, beraberlik tercihinin 3.71, Kasımpaşa galibiyetinin ise 3.47 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Başakşehir’de Avrupa Umutları

Başakşehir geçen hafta sonu konuk olduğu Hatayspor deplasmanından 3 puan çıkarttı. Piatek ve Kemen’in attığı gollerle 2-1 kazanan Çağdaş Atan’ın öğrencileri Avrupa umutlarını arttırdı. Süper Lig’de son 3 maçını kazanarak geçen İstanbul ekibi Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada kazandı ve 4. sıraya yükseldi. Bu hafta ise Kasımpaşa karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Başakşehir’de Emirhan İlkkan kart cezalısı. Serdar Gürler ve Patryk Szysz’in sakatlıkları ise devam ediyor.

Kasımpaşa’nın İşi Zor

Kasımpaşa Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Samsunspor’u konuk eden Kasımpaşa mücadeleden 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Aytaç Kara’nın tek golüyle 3 puana ulaşan Kasımpaşa’nın az da olsa Avrupa umutları sürüyor. Bu hafta sonu 4. sıradaki Başakşehir’e konuk olacaklar. Kaybetmeleri halinde Avrupa umutları iyice azalacak. Kasımpaşa’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Mamadou Fall kart cezalısı. Dries Sadiki ve Samuel Bastien’in sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Başakşehir – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Emirhan İlkkan kart cezalısı. Serdar Gürler ve Patryk Szysz’in sakatlıkları ise devam ediyor. Kasımpaşa’da Mamadou Fall kart cezalısı. Dries Sadiki ve Samuel Bastien’in sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Ben Ouannes, Sadık Çiftpınar, Yasin Özcan, Claudio Winck, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

İddaa Tahmini

Başakşehir geçen haftayı galibiyet ile geçti. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanında 2-1 kazanan Çadaş Atan’ın ekibi 4. Sıraya yükseldi. Bu galibiye ile Avrupa umutları iyice artmış durumda. Kasımpaşa ise geçen hafta Samsunspor’u 1-0 mağlup ederek moral buldu. Kasımpaşa’nın da Avrupa şansı var ama bunun zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Başakşehir maçın favorisi. Son 3 maçını kazanarak geçen Başakşehir bu hafta Kasımpaşa karşısında da kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.16

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…