Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Sivasspor İddaa Tahmini 05.05.2024

Trendyol Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Galatasaray iç sahada, Sivasspor karşısında da 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray bugün Sivasspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Galatasaray galibiyetine 1.17, beraberlik tercihine 8.92, Sivasspor galibiyetine 17.76 oran veriyor. Bets10 sitesinde bu maçın 3.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor

Galatasaray Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta Adana Demirspor’a konuk olan Galatasaray mücadeleden 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Galatasaray’a galibiyeti getiren goller Hakim Ziyech, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi’den geldi. Bu sezon Rams Park’ta henüz fire vermeyen Galatasaray’ın tüm Süper Lig maçlarını kazandığını belirtelim. Bu hafta sonu Sivasspor’u konuk edecek Okan Buruk’un ekibi maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sivasspor Tek Golle Kazandı

Sivasspor Süper Lig’de son haftalarda iyi bir hava yakaladı. Bülent Uygun’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Konyaspor’u tek golle geçti. Rey Manaj’ın son dakikalarda attığı golle 3 puana ulaşan Sivasspor’un Avrupa umutları devam ediyor. Süper Lig’de son 4 haftadan 10 puan çıkartan Yiğidolar bu hafta Rams Park’ta lider Galatasaray karşısında da puan arayacak. Maç öncesinde Sivasspor’da Hakan Arslan’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Galatasaray – Sivasspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Hakan Arslan’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Serge Aurier, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Fode Koita, Rey Manaj

İddaa Tahmini

Galatasaray Süper Lig’de şampiyonluğa koşuyor. Geçen hafta konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanında 3-0 kazanan Galatasaray liderliğini devam ettirdi. Bu hafta ise rakip Sivasspor. Sivasspor ise geçen hafta Konyaspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptı. Son 4 maçtır kaybetmiyorlar ve bu hafta Galatasaray karşısında da puan peşindeler. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Rams Park’ta en az 4 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.63

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…