İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Aston Villa İddaa Tahmini 05.05.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Brighton evinde, Aston Villa’yı konuk edecek. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Brighton ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 2.85, beraberlik 3.85, Aston Villa kazanır ise 2.38 olarak açıklanmış.

Brighton 6 Maçtır Kazanamıyor

Brighton’ın Premie Lig’de iddiası kalmadı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Bournemouth deplasmanından da puan çıkartamadı. Rakibine 3-0 mağlup oldular. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Brighton bu süreçte sadece 2 puan toplayabildi. Bu hafta sonu ise AMEX’de Aston Villa’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Kaoru Mitoma, James Milner, Evan Ferguson, Adam Lallana ve Solomon March’ın sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa 2 Puan Bıraktı

Aston Villa geçtiğimiz haftayı Premier Lig’de beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Chelsea’yi konuk eden Unai Emery’nin ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. İlk 4 umutlarını devam ettiren Aston Villa bu hafta Brighton’ın konuğu olacak. Hafta içi de UEFA Konferans Ligi’nde Olympiakos’a 4-2 kaybeden Aston Villa’da moraller bozuk. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Emiliano Martinez, Alex Moreno Tyrone Mings, Emiliano Buendia ve Jacob Ramsey’in sakatlıkları sürüyor.

Brighton – Aston Villa Maç Bilgileri

Brighton – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Kaoru Mitoma, James Milner, Evan Ferguson, Adam Lallana ve Solomon March’ın sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Emiliano Martinez, Alex Moreno Tyrone Mings, Emiliano Buendia ve Jacob Ramsey’in sakatlıkları sürüyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Danny Welbeck

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Brighton geçen hafta Vitality’de konuk olduğu Bournemouth karşısında puan alamadı. Rakibine 3-0 kaybettiler ve haftayı puansız kapattılar. Bu hafta ise AMEX’de Aston Villa’yı konuk edecekler. Aston Villa’nın ilk 4 umutları iyice arttı. Tottenham’ın son 2 maçını kaybetmesiyle puan farkı şimdilik 7. Geçen hafta Chelsea ile 2-2 berabere kalan Aston Villa hafta içi ise Konferans Ligi’nde Olympiakos’a 4-2 mağlup oldu. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Aston Villa favori ama ben gollere yöneleceğim. İki takımda gol bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.28

intobet Oranı: KGVAR Oran 1.43

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…