İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea West Ham İddaa Tahmini 05.05.2024

İngiltere Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiren iki takım, Chelsea ve West Ham karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

ChelseaWest Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 1.65, beraberlik 4.60, West Ham kazanır ise 4.80 olarak açıklanmış.

Chelsea’de Avrupa Umutları

Chelsea Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta içi erteleme maçında Tottenham’ı konuk eden Chelsea rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Londra derbisinden 3 puan çıkartan Pochettino’nun ekibi bu hafta yine Londra derbisinde sahne alacak ve bu kez West Ham’ı konuk edecek. Maçın net favorisi olarak gösterilen Chelsea’de Christopher Nkunku, Romeo Lavia, Levi Colwill, Malo Gusto, Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor.

West Ham’dan 1 Puan

West Ham Premier Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta sonu iç sahada Liverpool’u konuk eden Londra ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Güçlü rakibi karşısında puan almayı başardılar ama galibiyet hasretleri sürüyor. Premier Lig’de son 3 maçından galibiyet çıkartamayan David Moyes’un ekibi bu hafta Londra derbisinde Chelsea’ye konuk olacak. Maç öncesinde West Ham’da Nayef Aguerd ve George Earthy’nin sakatlıkları sürüyor.

Chelsea – West Ham Maç Bilgileri

Chelsea – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Christopher Nkunku, Romeo Lavia, Levi Colwill, Malo Gusto, Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. West Ham’da Nayef Aguerd ve George Earthy’nin sakatlıkları sürüyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Cole Palmer, Nicholas Jackson

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Tomas Soucek, Edson Alvarez, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Mohamed Kudus, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Chelsea’de moraller yerinde. Aston Villa beraberliğinin ardından geçen hafta içi Tottenham’ı konuk eden Chelsea mücadeleyi 2-0 kazandı. Avrupa umutlarını sürdüren Pochettino’nun ekibi bu hafta West Ham’ı ağırlayacak. West Ham ise geçen hafta Liverpool’dan puan aldı. Rakibi ile 2-2 berabere kalarak Avrupa umutlarını devam ettirdiler. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan West Ham’ın işi zor ama bu bir derbi maçı. Londra derbisinde iki takımında güzel bir maç izlettirmesini bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.41

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…