İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Tottenham İddaa Tahmini 05.05.2024

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Tottenham deplasmanda, Liverpool’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 18.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Liverpool ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 1.50, beraberlik 5.30, Tottenham kazanır ise 5.65 olarak açıklanmış.  Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 1 ve 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.   

Liverpool Yara Aldı

Liverpool Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını iyice azalttı. Geçen hafta sonu konuk oldukları West Ham deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Son 2 maçında 5 puan bırakan Jurgen Klopp’un öğrencileri Premier Lig’de 3. sırada yer alıyor ve lider Arsenal’ın 5 puan gerisindeler. Matematiksel olarak şansları var ama bunun mucizelere bağlı olduğunu belirtelim. Bu hafta Anfield’da Tottenham’ı konuk edecek Liverpool’da Joel Matip, Conor Bradley, Thiago ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham Derbide Kaybetti

Tottenham’ın Premier Lig’de ilk 4 şansı zora girmiş durumda. Geçen hafta içi ertelem maçında Chelsea’ye konuk olan Tottenham mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 2 haftayı puansız geçen Tottenham’da moraller bozuk. Aston Villa’nın 7 puan gerisindeler ve kalan 3 haftada işleri zor. Ancak Tottenham’ın Aston Villa’ya nazaran 1 maçının eksik olduğunu da belirtelim. Bu hafta sonu Anfield’da Liverpool’a konuk olacak Tottenham’da Fraser Forster, Ben Davies, Ryan Sssegnon ve Oliver Skipp’in sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool – Tottenham Maç Bilgileri

Liverpool – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Joel Matip, Conor Bradley, Thiago ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor. Tottenham’da Fraser Forster, Ben Davies, Ryan Sssegnon ve Oliver Skipp’in sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Watura Endo, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Luis Diaz, Darwin Nunez

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Timo Werner, James Maddison, Heung Min Son

İddaa Tahmini

Liverpool geçen hafta sonu yine puan kaybetti. Konuk oldukları West Ham deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Son 2 maçta 5 puan bırakan Liverpool’da moraller bozuk ve şampiyonluk şansları iyice azaldı. Tottenham ise hafta içi Chelsea deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 mağlup oldular ve ilk 4 şansları zora girdi. Bu hafta Anfield’da işleri de zor olacak. Klopp’un ekibi bu hafta kazanır ve 3 puan almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…