İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Valencia İddaa Tahmini 26.05.2024

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Celta Vigo evinde, Valencia’yı ağırlayacak. Mücadelenin saat 17.15’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Celta VigoValencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Celta Vigo kazanır 2.08, beraberlik 3.60, Valencia kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Celta Vigo Kümede Kaldı

Celta Vigo La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Los Carmenes’de konuk oldukları Granada’yı 2-1 mağlup ederek kümede kalmayı garantilediler. Sezonun en kritik galibiyetini alan Claudio Giraldez’in ekibi bu hafta sonu ise Balaidos’da Valencia’yı konuk edecek. Taraftarına galibiyet ile veda etmek isteyen Celta Vigo maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da Mihailo Ristic ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Valencia 6 Maçtır Kazanamıyor

Valencia La Liga’da son haftaların formsuz takımlarından biri. Mestalla’da geçtiğimiz hafta sonu Girona’yı konuk eden Ruben Baraja’nın öğrencileri karşılaşmadan puansız ayrıldı. Rakibine 3-1 kaybettiler ve kötü gidişatları devam etti. La Liga’da son 6 maçından galibiyet alamadan ayrılan Valencia bu 6 maçlık süreçte sadece 1 puan toplayabildi ve Avrupa şansları da kalmadı. Bu hafta sonu ise Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Valencia’da Fran Perez, Jose Luis Gaya, Jaume Domenech ve Mouctar Diakhaby’nin sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo – Valencia Maç Bilgileri

Celta Vigo – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Mihailo Ristic ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları devam ediyor. Valencia’da Fran Perez, Jose Luis Gaya, Jaume Domenech ve Mouctar Diakhaby’nin sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Cristhian Mosquera, Gabriel Paulista, Cenk Özkaçar, Hugo Guillamon, Perez Martinez, Manu Vallejo, Javi Guerra, Sergi Canos, Hugo Duro

İddaa Tahmini

Celta Vigo geçen hafta konuk olduğu Granada deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Los Carmenes’de rakibini 2-1 mağlup ederek kümede kalmayı başardılar. Ligin son haftasında ise Valencia’yı konuk edecekler. Valencia’da ise üst üste mağlubiyetler yaşanıyor. Geçen hafta Mestalla’da konuk ettikleri Girona’ya 3-1 kaybettiler. Üst üste 6 maçtır da kazanamıyorlar. Balaidos’da Celta Vigo’dan galibiyet beklentim var. Formsuz Valencia’yı mağlup ederek sezonu galibiyet ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…