İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Mallorca Bahis Tahmini 26.05.2024

İspanya La Liga’da kümede kalmayı garantileyen Mallorca deplasmanda, Getafe’ye konuk olacak. Mücadeleyi saat 15.00’te S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Getafe ile Mallorca zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.35, Mallorca galibiyetinin ise 3.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Getafe’nin İddiası Yok

Getafe’nin La Liga’da herhangi bir iddiası bulunmuyor. Jose Bordalas’ın öğrencileri son haftalarda çok formsuz ve üst üste mağlubiyetler yaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Mendizorrotza’da konuk olduğu Alaves deplasmanında da gol atamadan kaybetti. Rakibine 1-0 mağlup olan Getafe’de moraller bozuk. La Liga’da üst üste 4 maçtır kaybeden Getafe bu süreçte gol de atamadı. Ligin son haftasında ise Mallorca’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Diego Rico, Juan Latasa ve Ilaix Moriba kart cezalısı. Borja Mayoral, Domingos Duarte ve Mauro Arambarri’nin sakatlıkları da devam ediyor.

Mallorca La Liga’ya Tutundu

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Almeria ile 2-2 berabere kaldılar. Düşme hattındaki Cadiz’in puan kaybetmesi ile birlikte Mallorca’nın kümede kalması kesinleşti. Bu hafta konuk olacakları Getafe deplasmanında kaybetseler bile kümede kalmayı garantilediler. Javier Aguirre’nin ekibi bu hafta Getafe’ye konuk olacak. Maç öncesinde Mallorca’da Van Der Heyden’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Getafe – Mallorca Maç Bilgileri

Getafe – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Diego Rico, Juan Latasa ve Ilaix Moriba kart cezalısı. Borja Mayoral, Domingos Duarte ve Mauro Arambarri’nin sakatlıkları da devam ediyor. Mallorca’da Van Der Heyden’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Ilaix Moriaba, Jaime Mata, Oscar Rodriguez

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Getafe’nin La Liga’da herhangi bir iddiası bulunmuyor. Geçen hafta konuk oldukları Alaves deplasmanında da puan alamadılar. Rakibine 1-0 kaybeden Getafe’de mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. Mallorca ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Almeria ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Cadiz’de puan kaybedince, Mallorca kümede kalmayı garantiledi. İki takımda son haftaya hedefsiz giriyor. Düşük skorlu ve kısır bir maç beklentim var. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.47

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.72

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…