Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 26.05.2024

Trendyol Süper Lig’de lider Galatasaray deplasmanda, Konyaspor’un konuk oluyor. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Konyaspor ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Konyaspor galibiyetinin 9.30, beraberlik tercihinin 2.40, Galatasaray galibiyetinin ise 2.01 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Konyaspor 2 Puan Bıraktı

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Kayserispor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. 10 kişi kalan rakibi karşısında 2 puan bıraktılar ve kümede kalma şansları son maça kaldı. Ligin son haftasında ise lider Galatasaray’ı konuk edecekler. Konyaspor’un bugün alacağı 1 puan ile kümede kalması kesinleşecek. Olası bir mağlubiyette ise Hatayspor’un puan kaybını bekleyecekler. Galatasaray maçı öncesinde Konyaspor’da Yasir Subaşı’nın sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray’a 1 Puan Yetiyor

Galatasaray Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu derbide konuk ettiği Fenerbahçe karşısında çok etkisiz kaldı ve rakibine 1-0 mağlup oldu. Ezeli rakibi karşısında yaşadığı puan kaybı ile şampiyonluk yarışında yara aldılar ama hala ipler Galatasaray’ın elinde. 17 maçlık galibiyet serisi sona eren Okan Buruk’un ekibinin bugün alacağı 1 puan şampiyonluk için yeterli olacak. Mağlup olmaları halinde Fenerbahçe’nin İstanbulspor karşısında puan kaybını bekleyecekler. Galatasaray son 3 yıldır bu sahada mağlubiyet yaşıyor ama Galatasaray’ın bir nevi final maçı olarak adlandırılan karşılaşmada hata yapacağını sanmıyorum. Maç öncesinde Galatasaray’da Hakin Ziyech kart cezalısı.

Konyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Konyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Yasir Subaşı’nın sakatlığı devam ediyor. Galatasaray’da Hakin Ziyech kart cezalısı.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Jakub Slowik, Ahmet Oğuz, Teenage Hadebe, Filip Damjanovic, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Alessane Ndao, Sokol Cikalleshi

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Konyaspor geçen haftayı 1 puan ile geçti. Konyaspor deplasmanında rakibinin 10 kişi kaldığı maçta 1 puana razı oldular. Karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Konyaspor bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecek. Galatasaray ise geçen hafta derbide rakibine 1-0 kaybetti. Fenerbahçe karşısında çok etkisiz kaldılar ve rakip kaleye isabetli şut çekemeden maçı tamamladılar. Galatasaray’a bugün 1 puan yetiyor ama Konyaspor karşısında kazanarak şampiyon olacaklarını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…