Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Gaziantep FK İddaa Tahmini 26.05.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Gaziantep FK deplasmanda, Pendikspor’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

PendiksporGaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Pendikspor kazanır 3.98, beraberlik 3.60, Gaziantep FK kazanır ise 2.03 olarak açıklanmış.

Pendikspor Küme Düştü

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Ankaragücü deplasmanına konuk oldu ve 2 puan bıraktı. Bu sonucun ardından Süper Lig’de bitime 1 hafta kala küme düşmeleri kesinleşti. İbrahim Üzülmez’in öğrencileri gelecek sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek. Ligin son haftasında ise kümede kalmayı garantileyen Gaziantep FK’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Pendikspor’da Emeka Eze’nin sakatlığı sürüyor.

Gaziantep FK Evinde Kazandı

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Kırmızı Siyahlılar mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında son dakikalarda buldukları arka arkaya gollerke 3 puanı alan Selçuk İnan’ın öğrencileri ligin bitimine 1 hafta kümede kalmayı da garantilemiş oldu. Ligin son maçında ise Pendikspor’un konuğu olacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Gaziantep FK’da Ulaş Zengin ve Bryan Acosta’nın sakatlıkları devam ediyor.

Pendikspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Pendikspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Arnaud Lusamba, Halil Akbunar, Badou Ndiaye, Mame Thiam

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic, Denis Draguş

İddaa Tahmini

Pendikspor geçen hafta konuk olduğu Ankaragücü deplasmanından 1 puan ile döndü. Kazanmaları gereken maçta golsüz berabere kaldılar ve küme düşmeleri kesinleşti. Gaziantep FK ise geçen haftayı kazanarak geçti. Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup ederek kümede kalmayı garantilediler. İki takımında Süper Lig’de son haftaya girilirken hedefi kalmadı. Bu maçta gollere yöneleceğim. En az 3 gol bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

Rexbet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.63

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…